שבוע שעבר הוזמנתי לערב בלוגרים על ידי מועצת הבקר, שם למדנו רבות על הבקר הישראלי, על התהליכים השונים, על איכויות הבשר ועוד, למדתי כי הכי טוב לרכוש בשר בקר ישראלי, מאחר ואנו יודעים היכן גדל, מה אכל, איך התבצע תהליך השחיטה , איך הבשר הגיע למקררים ועוד.
אז מהו בשר בקר ישראלי טרי אתם בוודאי שואלים? בשר בקר ישראלי טרי, מקורו בבקר שנולד בישראל וגודל על ידי הבוקרים הישראלים.
הבשר בטוח יותר ואיכותי יותר בזכות תנאי הגידול והזמן הקצר עד הגעתו לאטליז.
אז מהו בשר בקר ישראלי טרי אתם בוודאי שואלים? בשר בקר ישראלי טרי, מקורו בבקר שנולד בישראל וגודל על ידי הבוקרים הישראלים.
הבשר בטוח יותר ואיכותי יותר בזכות תנאי הגידול והזמן הקצר עד הגעתו לאטליז.
אז מלאת חשק, תאבון וידע יצאתי לקניות רגע לפני שבת, רכשתי נתח ישראלי איכותי והפתעתי את בני המשפחה עם גולש נימוח במיוחד, טעים ומיוחד- התגובות לא איחרו להגיע, התבשיל יצא מעולה.
המצרכים:
2 בצלים פרוסים לפרוסות דקות
10 שיני שום חתוכות לקוביות
2 גזרים פרוסים לפרוסות עבות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
1 ק"ג בשר מספר 6 חתוך לקוביות
קופסת שימורים עגבניות מקולפות וקצוצות
תבלינים: פפריקה מתוקה בשמן, מלח, פלפל, מעט סוכר, אבקת מרק עוף , מי שאוהב כמון מוזמן להוסיף .
אופן ההכנה:
בסיר עם שמן זמן (בנדיבות) לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את השום כתוש ולערבב היטב, להוציא ולהניח בצלחת.
באותו השמן לטגן את קוביות הבשר עד שמשנה את צבעו, להוסיף את הבצל והשום ולערבב היטב, להוסיף את כל התבלינים ולערבב.
להוסיף את הירקות והעגבניות המשומרות, לערבב ולבשל על אש קטנה כחמש דקות, להוסיף מים עד לכיסוי ולערבב היטב, לבשל על אש נמוכה כשעה, מידי פעם לערבב קלות ולראות אם חסרים מים, במידה וכן להוסיף עוד מעט.
להגיש על מצע של פירה ולהתענג.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה