יום שני, 6 בפברואר 2017

עוף ברוטב פירות יבשים


אז מה נכין לערב החג? הפעם בחרתי להביא בפניכם מנה עיקרית נהדרת שאני מכינה באופן קבוע מידי שנה- עוף ברוטב פירות יבשים.

המצרכים:
כ-10 חלקי עוף (מה שאתם אוהבים)
0.5 כוס סויה
0.5 כוס רוטב טריאקי
5 שיני שום 
2 בצלים פרוסים דק
כוס יין אדום יבש
200 גרם משמשים יבשים
200 גרם שזיפים מיובשים ללא חרצנים
200 גרם צימוקים לבנים

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה , להוסיף את השום הקצוץ ולערבב היטב.
להוסיף את העוף ולהזהיבו היטב מכל הכיוונים עד שהוא משחים..
מוסיפים לסיר את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים עד לרתיחה מלאה, מוסיפים את הפירות היבשים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים שלוש עד לצמצום הנוזלים.

להגיש עם קערת אורז לבן ולהתענג.




אין תגובות:

פרסום תגובה