עונת החורף כבר ממש עוד רגע כאן ומה יותר מתאים מעוגה בחושה לצד כוס תה חם ומהביל? הפעם אני רוצה לשתף אתכם במתכון שהגיע די במקרה - שילוב של טעמים מדהימים ומיוחדים שיצרו עוגה עננית, טעימה, בחושה ומיוחדת- עוגת סולת עם טוויסט תפוחי.
הכל התחיל ממשלוח שהגיע של מיץ תפוחים אורגני מבית תבואות- מיד ידעתי שאני חייבת לשלב אותו בעוגה מלבד שתייתו כמשקה צונן.
אז קדימה, חבל על הדיבורים, הפשילו שרוולים וייאלה בואו נכין עוגה.
המצרכים:
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס שמן
כוס מיץ תפוחים
כוס סוכר
כוס קוקוס
4 ביצים
להרטבת העוגה:
חצי כוס מיץ תפוחים
כ 1/4 כוס סוכר
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים (אין צורךלהפריד) להוסיף כוס סוכר בהדרגה,להקציף כ 7 דק לקצף תפוח ובהיר.
להנמיך את המיקסר ולהוסיף את יתרת המרכיבים.
לאפות בחום בינוני (180 מעלות) כ-45 דקות , לבדוק עם קיסם שלא רטובה.
במקביל להכין את הרוטב ולצקת אותו על העוגה בעודה חמה.
"תבואות" משיקה 100% מיץ תפוחי עץ אורגני, טעים ומרענן!
חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה מיץ תפוחי עץ 100%, אורגני, עשיר בטעם, מרווה ומרענן!
המיץ מופק מגידולים אורגניים של עצי תפוח עץ, ומכיל 100% פרי, ללא כל תוספות. המיץ, המיובא מפולין, מפוסטר וצבעו העכור מעט מעיד על תכולה של עיסת הפרי.
יש לאחסן את המיץ במקום קריר ויבש. לאחר הפתיחה, יש לשמור בקירור ולצרוך תוך 24 שעות.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה