יום שלישי, 5 בנובמבר 2019

"נפטון" מציעה סדרה של רטבי צ'אטני מקוריים, להכנה של מנות טעימות ומיוחדות – בקלות ובמינימום מאמץ



"נפטון" מציעה סדרה של רטבי צ'אטני מקוריים, להכנה של מנות טעימות ומיוחדות – בקלות ובמינימום מאמץ 



אני אוהבת לבשל וליצור, יכולה לבלות במשך שעות רבות ביממה בחיפוש אחר המתכון הבא, אחר ההפתעה הקולינרית הבאה שאכין לבני משפחתי, אולם יחד עם זאת במהלך ימות השבוע עת חזרתי מהעבודה מותשת ועייפה ורשימת מטלות לפני אני מחפשת את הפתרונות הקלים, הפשוטים, המהירים אך יחד עם זאת שיהוו עבורם ארוחה מזינה, טעימה ומגוונת.

כאשר קיבלתי להתנסות את הרטבים החדשים מבית נפטון מיד ידעתי שאפתיע עם מאכל שאכלנו ממש לאחרונה עת ביקורנו בהולנד הקרירה- הום פרייז מלא בטעמים (תיכף אשתף במתכון), ניחוחות וטאצ' מיוחד.

הפעם השתמשתי ברוטב צ'אנטי מנגו מתוק - מי שלא מכיר צ'אטני הוא שמו של רוטב מתובל ופיקנטי שמקורו בהודו, המכיל פירות ותבלינים ומיועד לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות: בשר, עופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, קינואה, כמטבל ללחמים ולפיתות ועוד- תקשיבו הרעיון להוסיף לתבשיל את הרוטב יצא תבשיל מדהיםםםם, טעים ומקורי מאוד.

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה סדרה של רטבי צ'אטני מקוריים, להכנה של מגוון מנות טעימות ומיוחדות – בקלות ובמינימום מאמץ. אחרי תקופת החגים העמוסה של האירוח, הטיולים והארוחות סביב לשעון, הגיע הזמן להירגע וליהנות מארוחות טעימות וקלות להכנה. 

סדרת הצ'אטני של "נפטון" נטולת תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטמט. 

סדרת רטבי הצ'אטני כוללת: 
צ'אטני מנגו מתוק – מתאים לתיבול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: מנגו (21%), שמן, מלח, מים ותבלינים. 
צ'אטני מנגו חריף – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: מנגו (21%), שמן, מלח, מים ותבלינים. 
צ'אטני שזיף פיקנטי – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: שזיף, משמש, מנגו, שמן, מלח, מים ותבלינים. 

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות. 

הום פרייז בצ'אטני מנגו מתוק 

מצרכים:
5 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות
5 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק של "נפטון" 
 כף סויה מתוקה של "נפטון"
שמן זית+ 50 גרם חמאה
2 כפות שמנת מתוקה
שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס 


אופן ההכנה: 

מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומבשליםכ-15 דקות. מסננים ושמים בקערה. 

במחבת מחממים את החמאה וכשתיי כפות שמן זית, מוסיפים את השום כתוש מערבבים היטב, מוסיפם את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים היטב, מוסיפים את שאר המריכבים ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה כרבע שעה, מפזרים מעל כוסברה ו/או פיטרוזליה ומגישים חם.


תגובה 1:

  1. מה הכשרות של הרטבים והיכן ניתן לירכוש אותם

    השבמחק