אני והזוגי מאוד אוהבים בשר איכותי ועל כן די בוררים את המסעדות בהן אנו מבקרים, על מסעדת "משפחת שכטר" השוכנת בפארק פרס בחולון שמענו לא אחת וביום חמישי החלטנו שאנו חייבים להגיע , לדגום ולספר גם לכם, כי דברים טובים לא שומרים בבטן.
אז כאמור משפחת שכטר שוכנת בפארק פרס, מקום מקסים לכשעצמו, חניה רבה בשפע ובחינם כך שההתחלה כבר נפלאה. כאשר נכנסנו למתחם רחב הידיים הוקסמנו מהעיצוב המרשים, מעט רטרו, הרבה צבעים חמים ואווירה קסומה ומיוחדת, מוזיקת רקע נעימה מתנגנת (כזו שלא תפריע למהלך השיחה), צוות רחב במיוחד של מלצרים נמצא במקום, כולם ככולם מקצוענים, אדיבים, סובלניים, מכירים את התפריט על בוריו, כאשר הגענו בשעת ערב מוקדמת (שמונה) המקום היו עוד ריק אך חיש מהר ולקראת השעה תשע כבר לא נותרה פיסה ריקה, ניכר כי שמה של המסעדה הולך לפניה ולא בכדי.
אז למה "משפחת שכטר" אתם שואלים? גם אני שאלתי ומיד קיבלתי תשובה מניסים הבעלים (מסעדן ותיק שמבין באוכל איכותי) - באידייש שכטר זהו למעשה שוחט כך שכאן מדובר במשפחת שוחטים ממוצא יהודי- המסעדה מתמחה בבשרים מעושנים ואיכותיים ולאלו הפחות מתחברים לטעם המעושן ניתן למצוא בתפריט אין ספור נתחים איכותיים, עסיסיים ומשובחים.
התחלנו את הערב בהמלצתו של המלצר החביב עם מנות ראשונות של מיקס פטריות על מצע פולנטה- פטריות עסיסיות עשויות על הגריל, אספרגוס טרי - כל אלו יחדיו הוגשו על פולנטה נימוחה וטעימה במיוחד ומעל כל העונג הזה נתקבלו ענני פרמזן - מנה חלומית ומומלצת בחום:
דנוור על הגריל - נתחי בריסקט אשר נחתכו עבות ועסיסיות מלאות רכות וטעם בתיבול עדין של מלח גס בלבד- מוגשות על מצע של קרם סקורדליה (שום ושקדים) מתקתק ועדין עד מאוד, עם סלט ירוק קליל וארטישוק- גם מנה זו כקודמתה פשוט חגיגה לחיך:
פיקניה חציל וטחינה- גם כאן הגיע נתח פיקניה עסיסי וטעים הוגש על מצע של חצילים קלויים עם ניחוח מעושן, טחינה טעימה וחמצמצה והבשר מדהיםםםם- תקשיבו, אין ספק כי מישהו מבין כאן בבשר, הן מבחירת הנתחים והן מרמת הצלייה המדויקת בכל מנה ומנה:
למנות עיקריות בחרנו שלא להזמין את הבשרים המעושנים אלא ללכת על מה שאנו אוהבים מאוד בשר על הגריל-
הזוגי בחר בנתח אנטריקוט עסיסי וטעים במיוחד- 400 גרם של אושר עילאי, נתח עשוי במידה הנכונה, נימוח בפה ומשויש בדיוק ברמה שאנו אוהבים, הוגש עם מח עצם ותפוחי אדמה על הגריל- אושר אמיתי לאוהבי הבשר, כל מי שמבין בבשר יהנה פה ברמות:
אני בחרתי במנת צלעות טלה- תקשיבו, אלו הן הצלעות הטובות ביותר שאכלתי עד היום, כל ביס עונג חלומי, נימוחות, עסיסיות ועשויות בדיוק במידת הצלייה המדוייקת, מכירים את המשפט שאנשים אומרים "רך כמו חמאה" זה בדיוק המשפט שמתאים לצלעות הללו- גם מנה זו הגיעה עם ירקות צלויים ותפוחי אדמה צלויים בגריל וטעימים במיוחד- אל תוותרו:
בשלב זה כבר לא ממש הצלחנו לנשום, נהננו מכל ביס וביס, חוויה קרניבורית אמיתית ומפנקת במיוחד, אין לי ספק כי זו מסעדה שנחזור אליה שוב ושוב ושוב ושוב כי באמת מדובר במסעדה מדהימה ומיוחדת.
ניסים לא ויתר לנו וחיש מהר הגיע לשולחננו קינוח מפנק, חמים וטעים- קרמבל בננות ואגסים , כן, למרות שנשמע לא מפתה במיוחד מדובר באחד הקינוחים המושחתים, המפתיעים והטעימים במיוחד- מגיע חמים עם כדור גלידת וניל- קינוח מושלם לארוחה מושלמת:
ממליצים בחום!!! מי שאוהב בשר איכותי ומעריך בשר שכזה חובה עליו לבקר במקום.
טלפון להזמנות (ממליצה בחום להזמין מקומות מראש):
050-3070222
כתובת:
שדרות ירושלים 220, חולון (פארק פרס)
שעות פתיחה:
יום ראשון סגור
יום שני 24:00-18:30
יום שלישי 24:00-18:30
יום רביעי 24:00-18:30
יום חמישי 24:00-18:30
יום שישי 24:00-18:30
שבת 24:00-18:30
כמה יצא לכם כל הארוחה?
השבמחק