פוקצ'ה- עשויה מקמח איטלקי, נאפית בטאבון המקומי, מוגשת עם שמן זית, שום קונפי ומטבל אבריאטה- בצק מדהים, קריספי, כזה שיגרום לכם להמשיך לנשנש ללא הפסקה גם כאשר תגידו לעצמכם מספיק:
מילפיי טרטר דג ים- מוגש עם עשבי תיבול, בצל סגול צנוניות, צ'ילי, ספירות של בלסמי ופרמזן- מגדל של עונג צרוף- שכבות בצק עלים אשר ביניהם נחים להם קוביות ענוגות של דג ים טרי עם תוספת ירקות ותיבול- מנה סופר מאוזנת בטעמיה, יפיפיה ומיוחדת:
סביצה דג ים- מוגש על עלי חסה קריספיים, עשבי תיבול, קוויאר בלסמי וגבינת מנצג'גו- לפני הכל חייבת לציין את הצלחות המדהים של המנה, שימו לב לפרזנטציה המיוחדת, ממש עפתי עליה ואספר לכם בסוד כי אני מתכננת להכין כזו מנה בדיוק לערב החג. עלי חסה קריספיים אשר מכילים אושר עילאי של סביצה דג ים טרי מתובל במתינות אך בהרמוניה מדויקת ומאוזנת, כל העונג הזה מונח בקערה עם קרח- וואו:
סלק צלוי- מוגש עם פלפל שושקה, אורוגלה, צ'ילי, בצל סגול, צנונית, גבינה בשלה, בלסמי ושקדים קלויים- באופן אישי אני לא חסידה של סלק כלל וכלל אולם כלל סועדי השולחן הנוספים התענגו על כל ביס וביס. אפילו הזוגי שלא חובב סלטים מהזאנ'ר הזה התענג לו ואף ניסה לשכנע אותי לטעום, אוהבי סלק? אל תוותרו על המנה:
סלט פנצנלה- אורגולה, חסה לאליק, בצלים, צנונית, מוצרלה, שרי, לחם קלוי, ויניגרט רימונים ובלסמי- זה אחד הסלטים שאני יכולה לאכול כל יום, כל היום. חגיגת טעמים ייחודית בצלחת, כלל המרכיבים סופר טריים ורעננים:
הבוראטה של עברי- מוגשת עם בצלים, שרי בצבעים, עשבי תבלין ושמן בזיליקום- מי שמכיר אותי יודע שהגבינה שאני הכי אוהבת הינה בוראטה כך שהתענגתי לי מהסלט הזה , ממש הנחתי אותו לידי וכל רגע לקחתי עוד ועוד ביס- חגיגת טעמים אמיתית, גבינה סופר טרייה ונימוחה לצד ירקות פרשיים- שלמות:
פיצה גבינות- שמנת כמהין, מוצרלה, פרמזן, גבינה כחולה- פיצה נהדרת, נתחיל בבצק הסופר איכותי (כמו הפוקא'צה), קריספי ודקיק בדיוק כמו שאני אוהבת, רוטב השמנת קטיפתי ומקבל לתוכו את מגוון הגבינות הנפלאות- אימל'ה כל ביס זו פשוט חגיגת טעמים לחיך:
פיצה אנטיפסטי- רוטב עגבניות, מוצרלה, ירקות צלויים בתנור, עירית וגבינת עיזים- גם כאן התקבלה פיצה עם בצק סופר מיוחד, עם רוטב מדויק ומאוזן של עגבניות מתקתקות ועליו מבחר ירקות צלויים בתנור , תוספת של גבינות- אימל'ה איזו חגיגת טעמים:
פיצה מדורה- בטטה מדורה, קרם פרש, שום קונפי ובצל ירוק- מבין כלל הפיצות שהוגשו זאת הייתה הפייבוריט שלי- אימל'ה איזה שילוב מדוייק של טעמים נפלאים , הבטטה מדורה נימוחה , קרם הפרש מקפיץ את כלל הטעמים וכמובן בסיס הפיצה מושלם- גן עדן של טעמים:
פילה לברק על ניוקי homemade- מוגש עם חמאת עגבניות, עשבי תבלין ובייבי שומר- אתחיל ראשית עם דג הלברק הסופר איכותי- דג טרי, נימוח ועסיסי, מתובל בעדינות אשר נח לו על מצע של ניוקי נפלאים תוצרת בית - עננים קטנים של אושר עילאי ברוטב חמאת עגבניות- שיחוק אמיתי, אל תוותרו על המנה:
פילה סלמון - מוגש על קרם שורשים עם ירקות צרובים בטאבון- וואו!! מי שאוהב סלמון יודע שלא אחת ניתן להרוס את נתחי הסלמון וזאת מאחר ומייבשים אותם די מהר, מי שאמון כאן על המנות בהחלט יודע את העבודה והצליח להגיש נתח סלמון עסיסי וטעים מאוד, מנה יפה, עשירה בטעמים ומוגשת באופן יפיפיה:
פילה בקר- מוגש על קרם שורשים ודמי גלאס, ירקות צרובים בטאבון- בשלב הזה אני כבר לא ממש הצלחתי לדגום משהו אז ויתרתי על המנה אולם כלל סועדי השולחן הנוספים התענגו על הנתח העסיסי והאיכותי:
זו הייתה ארוחת מלאכים אמיתית, כל מספר דקות שמענו קריאות התפעלות בשולחן, כולם ככולם נהנו בטירוף, אין ספק כי צוות המקום יודע בהחלט את העבודה, מבין באוכל ודואג להכין הכל עם חומרי הגלם ברמה הגבוהה ביותר.
בשלב זה אף אחד כבר לא ממש הצליח להסדיר נשימה אולם כידוע לכם לקינוחים קיבה נפרדת - אז כמובן שדגמתי גם אותם. ראשית הגיע קרם ברולה וניל פיסטוק ופירות יער מעל - חידוש מרענן לקרם הבורלה השיגרתי- בהחלט הקינוח המושלם לארוחה כה מיוחדת, שימו לב להגשה היפיפיה:
עוד הגיע ברד פודינג- קינוח חמים וטעים, מוגש עם כדור גלידה וניל:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה