יום רביעי, 6 בדצמבר 2017

מרק ירקות מהביל, מפנק וחם

בימים אלו בהם הגשם דופק על החלון אין יותר כיפי מצלחת מרק חם, מהביל ומפנק- המרק האהוב על משפחתי הינו מרק ירקות גדוש בירקות, עדשים ואיטריות, אולם הפעם בחרתי לככב בענק והוספתי פסטת פתיתים כוכבים מבית ברילה וזה הפך ללהיט היסטרי בקרב הילדים אשר חיסלו עוד צלחת ועוד צלחת.

אז שנתחיל? הפשילו שרוולים וקדימה למטבח.

המצרכים:
בצל פרוס דק
כמה קוביות של שום כתוש של דורות
שומר פרוס דק
קוביות קישואים (2-3)
קוביות גזר (2-3)
קוביות בטטה
קוביות תפוחי אדמה (2)
קוביות ברוקולי (1)
כרוב פרוס דק
חצי קופסת שימורים של תירס
פיטרוזליה קצוצה גס
סלרי קצוץ כולל הגבעול

תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק עוף.

חבילת פסטת פתיתים מבית ברילה.

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את השום הכתוש ולערבב היטב, להוסיף את כל הירקות לאט לאט ולבשל על אש נמוכה כעשר דקות.

להוסיף את התבלינים ומים עד לכ-3/4 מגובה הסיר, לבשל על אש קטנה כשעה, להוסיף חבילת פסטת פתיתים מבית ברילה ולבשל כעשר דקות נוספים.

להגיש חם ולהתענג.




"ברילה", מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק: 

פסטת פתיתים גם למרק בצורת כוכבים



מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, ברילה , משיק בימים אלה פסטת פתיתים גם למרק, בצורת כוכבים (סטלינה) במרקם וצורה שילדים אוהבים במיוחד. 

הפסטה בעלת מרקם נגיס ובגודל מיניאטורי, עשויה מחיטת דורום משובחת שהופכת את בצק הפסטה למוצק יותר וכך הוא לא מתרכך לגמרי בזמן הבישול. חיטת הדורום עשירה ברמת חלבונים גבוה, ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. הפסטה מצטרפת למגוון פסטות של המותג בצורות, גדלים וחיתוכים שונים, המשווקות בישראל. 

פסטה כוכבים שומרת על צורתה המיניאטורית גם לאחר הבישול, לכן מתאימה בדיוק לכף המרק. הפסטה מהווה בסיס איכותי לכל מנה, וניתן להשתמש בה במתכונים מגוונים: כתוספת מעשירה למרקים, כפתיתים שילדים אוהבים, עם תבשילי ירקות, תוספת לתבשילי קדרה חורפיים, מלווה ברטבים שונים ועוד.

פסטת הפתיתים מתאימה לילדים ולמבוגרים. 

טווח מחירים לצרכן לאריזה של 500 גרם : 5.90-7.90 ₪ 

זמן בישול – 6 דקות בלבד










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה