יום שבת, 9 בדצמבר 2017

עד העצם הרצליה- חגיגה קרניבורית

כשאני רוצה להשקיע בדייט עם הזוגי אני בוחרת מסעדה עם בשר ורצוי כמובן שיהיה עד כמה שיותר איכותי, כך היה השבוע, הזמנתי אותו לדייט קרניבורי אמיתי במסעדת עד העצם השוכנת בהרצליה פיתוח.

המסעדה קיימת כבר משנת 1988 וכיום מונה סניף מרכזי בהרצליה ועוד 9 סניפי עד העצם אקספרס הפזורים באיזור המרכז והשרון.

למסעדת עד העצם, נזקפת זכות ראשונים- במיקום: המסעדה הראשונה שנפתחה בהרצליה פיתוח, בין עשרות מוסכים ומפעלים. בקונספט: המסעדה הראשונה שהציגה בשר משובח באווירה של חו"ל. בחומרי גלם: המסעדה הראשונה בארץ ששמה דגש על נתחי בשר משובחים, בליווי הרטבים המתאימים והראשונה שהביאה המושג "דרגת צלייה" למילון של כל סועד ישראלי.





לאחרונה הושק תפריט החורף ואנו הגענו לבדוק מקרוב, אז שנתחיל?

לאחר התלבטות קשה (כי הכל נראה טוב) והתייעצות עם המלצר המקסים שלנו- למנות ראשונות הגיעו לשולחננו:

כל סועד שמזמין ארוחה מקבל ללא עלות את סלט הבית - סלט חסה וירקות טריים ורעננים עטופים ברוטב הבית:




כנפיים לואיזיאנה- כנפיים פריכות ברוטב לואזיאנה פיקנטי- אומנם לא ממש פוטוגניות אך טעימות במיוחד, במעטה פריך וקריספי, טעים ומיוחד:



קרפציו בקר מלווה ברוקט, שמן זית ופרמזן- מנה מכובדת, עשירה ונדיבה, עם פרוסות דקיקות ומפנקות של בקר איכותי ובתיבול מינימליסטי לחלוטין:




ספליט דוג- נקניקייה חצויה בטיגון עמוק עם כרוב כבוש, קרם חרדל, חמוציות ובצל מטוגן- גם מנה זו אומנם לא הצטלמה יפה אולם הייתה טעימה במיוחד, אנו נמנים על אלה שחובבים נקניקיות וכאן היה מדובר בנקניקיה איכותית עם חשיבה מדוייקת על שימת לב לפרטים הקטנים:




למנות עיקריות אני בחרתי בסטייק אנטריקוט - 300 גרם של נתח איכותי במיוחד, עשוי במידת העשייה המדויקת, טרי ומשויש היטב, הוגש עם פירה חלבי, רוטב צימיצורי ורוטב שמנת פלפלת - כל ביס גרר גרגורי הנאה :




הזוגי בחר בספיישל ניו יורק- נתח עסיסי של 450 גרם בשר משוייש על עצם - גם הוא כקודמו היה עשוי בדיוק במידת העשייה המתבקשת, נתח איכותי מאוד, טעים ונימוח, הוגש עם ציפס:






קינחנו בצי'ז קייק- עוגת גבינה על תחתית בייגלה ועוגיות לוטוס מוגש עם קולי פירות יער- קינוח עדין מאוד, לא מתוק מידי, שילוב של מתקתקות עוגיות הלוטוס ומליחות תחתית הבייגלה יצרו מנה עם ניגודים אשר עושה פלאים בחיך- ממליצה בחום:





אנחנו מאוד נהננו מהמסעדה, הן מהאווירה הקסומה והאנרגיות הנפלאות שהמקום מעניק לסועדיו, הן מהשירות החייכני, סבלני, מוקפד ואדיב מאוד וכמובן מהאוכל הנפלא - כל מנה טובה מקודמתה- זו אומנם לא הפעם הראשונה שלנו במקום אך בהחלט לא הפעם האחרונה- אין לי ספק כי נחזור לכאן שוב בקרוב.


שדרות אבא אבן 5
הרצליה פיתוח.
טל: 09-9503138

שעות פעילות:
א' עד ד' כולל שבת 12 עד 02
ה' ו שישי 12 עד 03




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה