יום רביעי, 6 בדצמבר 2017

הפנקייק הטעים ביותר

הילדים שלי מאוד אוהבים פנקייק, מבחינתם שאני אכין בכל יום קינוח כמה מחבתות מפנקות, חמימות, דביקות וטעימות אולם אני משתדלת לא להפריז במתוקים ועל כן מכינה בדרך קבע פעמיים בשבוע.

אז אם גם אתם רוצים לפנק את הילדודס בפנקייק חמימים וטעימים זה המתכון בשבילכם:

המצרכים:
2 כוסות קמח תופח 
24כפות סוכר
1/2 כפית מלח
4 ביצים
2 כוסות חלב פושר
רבע כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
בננה מעוכה

אופן ההכנה: 
שמים בקערה את הקמח, סוכר, מלח והביצים - טורפים ומוסיפים לאט לאט את החלב, שמן, בננה מעוכה ותמצית הוניל עד שהתערובת אחידה.

מטגנים במחבת שמיועדת לפנקייקים ומגישים עם בננות , גלידה , סירופ מייפל איכותי וסירופ שוקולד ונהנים!!



הפעם השתמשתי בסירופ מייפל איכותי במיוחד מבית תבואות.

חברת "תבואות" המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים משיקה מוצר חדש: סירופ מייפל אורגני טהור. הסירופ מופק מעצי מייפל הגדלים בקנדה, והוא 100% טהור ואורגני, ללא תוספות. 

הסירופ מופק מעץ מייפל-הסוכר (Acer saccharum) הנקרא בעברית אֶדֶר-הסוכר. מרבית עצי המייפל גדלים בקנדה ובצפון ארה"ב, ובקנדה עצמה מפיקים כ-80% מהכמות הכוללת של המייפל בעולם. הסמל על דגל קנדה הוא עלה של עץ מייפל. 

לדברי הנטורופתית טל בן דוד, סירופ מייפל טהור מכיל מגוון מינרלים, בהם: ברזל, סידן, אבץ, אשלגן ומגנזיום. המייפל מכיל הרבה סוכר, אך הוא עדיף על סוכר פשוט (לבן או חום) שכן האינדקס הגליקמי שלו מעט נמוך יותר (בדומה לדבש). 

סירופ מייפל משמש תוספת מתוקה קלאסית למגוון מנות מתוקות: פנקייקים, עוגות, עוגיות, ופל בלגי, לביבות מתוקות מגבינה או מתפוחי עץ בחג החנוכה, וכמילוי מפתיע בסופגנייה. כמו כן, בדומה לשימוש בדבש ובסילאן, סירופ המייפל משתלב נהדר במגוון מתכונים כגון רוטב לסלט ירוק, מרינדה לעוף או פרגית, משרה לדג סלומון אפוי בתנור, לתיבול ירקות כתומים ועוד. 

המוצר כשר פרווה בהשגחת בית דין צדק לונדון ובאישור הרבנות הראשית לישראל. 

מחיר: 25.90 ₪ לצנצנת של 235 מ"ל. 

להשיג ברשתות השיווק, בבתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 

לפרטים: www.tvuot.co.il.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה