יום ראשון, 19 בינואר 2020

קציצות דגים עם טוויסט מיוחד

אצלינו בבית מאוד אוהבים קציצות דגים, אם נודה באמת מעדיפים אותם על פני קציצות בשר, על כן משתדלת להכין בקביעות .

שבוע שעבר, רגע לפני שבת הגיעה להתנסות צנצנת רוטב של קנור להכנת דגים ולכן החלטתי שהפעם אפנק בסיר בקציצות דגים במתכון מעט שונה, מודה ומתוודה מאחר והחבר'ה אצלי מאוד בררנים קצת חששתי מהרוטב אך נחלנו הצלחה מרובה והסיר התרוקן לו חיש מהר.

בהמשך הפוסט אפרט קצת על הרוטב אך ראשית אתם חייבים להכין את העיסה לתערובת הקציצות:

המצרכים:
1 ק"ג דגים קצוצים גס- אני באופן אישי מעדיפה לברק ודניס
מעט מלח אטלנטי

לרוטב:
גמבה חתוכה לפרוסות דקות
4 פלפלים חריפים פרוסים לרצועות דקות
שיני שום מראש שלם קלופות
צרור כוסברה קצוץ
גרגירי חומוס לפי הטעם
צנצנת רוטב לדגים של קנור
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, אבקת מרק עוף


אופן ההכנה:
לערבב היטב את התערובת עם מלח .


אופן הכנת הרוטב:
לטגן בשמן את הגמבה+פלפלים חריפים עד להזהבה קלה.
להוסיף שיני שום ולערבב היטב.
להוסיף תבלינים ולערבב היטב, להוסיף צנצנת רוטב לדגים של קנור, במידת הצורך להוסיף עוד מעט  מים רותחים.
להוסיף חצי מכמות הכוסברה , להוסיף את כדורי הקציצות, מעל לפזר עוד כוסברה וגרגירי חומוס.

לבשל על אש קטנה כחצי שעה.

להגיש עם חלה טרייה ולהנות!!





חדש בסדרת העגבניות של קנור:רוטב עגבניות פיקנטי לדג



רוטב העגבניות החדש, כמו יתר מוצרי הסדרה, פותח על ידי השפים של קנור, בהתאם לעקרונות התזונה הים תיכונית,המומלצת על ידי משרד הבריאות

בכל צנצנת כ- 1/3 ק"ג עגבניות איטלקיות, ללא חומר משמר וללא צבעי מאכל

קנור, המותג הקולינרי המוביל מבית יוניליוור, מרחיב את סדרת מוצרי העגבניות עם רוטב פיקנטי לדג – רוטב עגבניות מתובל בפלפל אדום ופלפל צ'ילי, המתאים למנות דגים מסורתיות, לקציצות דגים ולמגוון תבשילים. בכל צנצנת המכילה 415 גרם, רוטב עשיר שיוצר מכ-1/3 ק"ג עגבניות איטלקיות איכותיות.

רוטב עגבניות פיקנטי לדג מצטרף לטעמים הקיימים בסדרה: רוטב לשקשוקה המכיל עגבניות ופלפלים, רוטב פומודורו קלאסי, רוטב במרקם חלק המתאים לפסטה, פיצה ותבשילים משפחתיים, רוטב עגבניות בזיליקום ורוטב נפוליטנה המתאימים לשימוש כרוטב לפסטה או פיצה

סדרת רטבי העגבניות פותחה בהתאם להנחיות ארגון הבריאות העולמי, הממליץ על צריכה של עד 5 גרם מלח ליום (שהם 2000 גרם נתרן). מוצרי סדרת רטבי העגבניות מכילים 1 עד 1.1 גרם מלח בלבד בצנצנת (שהם 400 עד 449 גרם נתרן) כשתכולת כל צנצנת מספיקה להכנת מנות לכ-4 סועדים בממוצע. כל מוצרי סדרת רטבי העגבניות של קנור הינם ללא סימון אדום.

השפים של קנור ישראל פיתחו את המוצרים במטרה להקל בבישול הביתי ולסייע לכל בשלן חובב להרחיב את התפריט בעגבניות וירקות, המהווים את בסיס פירמידת התזונה הים תיכונית. תזונה זו מומלצת ע"י משרד הבריאות ומבוססת על מאות מחקרים המדגישים את יתרונותיה לשיפור הבריאות הכללית, אריכות ימים ומניעת מחלות. 


ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה