יום שבת, 18 בינואר 2020

בראנץ' שישי במלון הלייטהאוס מקולקציית בראון - כי ככה פותחים סופ"ש



אחרי שבוע עמוס בילדים,מטלות, עבודה, משימות לא פשוטות, בישולים, ניקיונות ועוד ועוד, רגע לפני שהסופ"ש מתחיל יצאנו לדייט זוגי לפתיחת סופ"ש מושלם והפעם שמנו פעמנו לעבר ארוחת Brownch המיוחדת במלון הלייטהאוס מקולקציית מלונות בראון .

ארוחת Brownch הפכה בזמן כה קצר מאז נפתחה לקהל הרחב לשם דבר ולא בכדי, השילוב בין המיקום האסטרטגי, הלוקיישן המושלם חציו מסעדה אפלולית ומעוצבת לעילא בגווני ירוק וזהב וחציו מרפסת גג פורחת המשקיפה אל גגות תל אביב והים התיכון לבין התפריט המיוחד והיצירתי של השף מאור סבאג מושך אליו מדי יום תיירים ומקומיים המתענגים על בופה עשיר ומנות א-לה קארט מתוחכמות וטעימות. 





מדובר למעשה בבופה חלבי ודגים חופשי המכיל מבחר רחב מאוד של ירקות בכל הסוגים והמינים, דגים כבושים ומעושנים, מבחר גבינות איכותיות, מאפים מלוחים, שקשוקות, קערת סביח מפורק , מבחר רחב של לחמים ולחמניות- המשותף לכולם זה האיכות הגבוהה של כל פריט ומרכיב.













כל אלו לצד מאפים מתוקים, עוגות נהדרות, קינוחים אישיים, פירות, מעדנים ועוד שפע רחב בלתי נלהה, כל אלו לצד שתייה קרה וחמה חופשית:







זה למעשה הבופה החופשי , לצד כל אלו כל סועד יכול להזמין מנה עיקרית מהתפריט המדהים ובו מנות חמות מיוחדות פרי עיטו של השף מאור סבאג :

סביח מפורק - טונה אדומה, ביצה מותססת, חציל מטוגן ובשר עגבניות בטחינה עמבה. 
פנקייק מלוח - שמנת, ערמונים, בצל ירוק, שום פרוס, פרמז׳ן, וחמאה אגוזית. 
פולנטת ארטישוקים – ארטישוק ירושלמי, חמאת כמהין, צ׳יפס ארטישוק ירוק, שמן ירוק וגילוחי פרמז׳ן. 
סרדין מז׳וז׳ין - קונקסה עגבניות, אוממי עגבניות, שום קונפי, כוסברה, לימון כבוש, רוקט, פירה חרדל ד׳יזון ופלח לימון. 
קנלוני - ריקוטה, מסקרפונה, חציל מעושן, רוטב צ׳דר ואבקת פורצ׳יני. 
בראון בנדיקט – ביצה עלומה מוגשת על מצע של שומר צלוי, שמנת, ירקות ירוקים ורוטב הולנדז.

אני בחרתי במנת הפולנטת ארטישוקים שהייתה פשוט מדהימה, מנה חלומית כזו שתגרם לכם ללונה פארק שלם של טעמים בחיך:





ואילו הזוגי חובב הבנדיקט בחר במנת הבנדיקט המקומית גם היא התבררה כבחירה מצויינת וחיש מהר חוסלה עד תום:






הארוחה הייתה פשוט מושלמת , כל המרכיבים טריים מאוד, הירקות פרשיים ורעננים, הלחמים נפלאים, הקינוחים מדהימים, ארוחה שפשוט תגרום לכם רצון עז  להשאר מספר שעות במקום, אנחנו העברנו כמעט שעתיים אך לאחר מכן פשוט הצערנו על כך שלא המשכנו, בהחלט התחלה נפלאה לסופ"ש מושלם, אין לי כלל ספק כי נחזור לכאן בקרוב שוב.

את הארוחה מלווה דיג'יי עם מוזיקת צ'יל משובחת ובר אלכוהולי עם קוקטיילים חורפיים משגעים (בתשלום נוסף). 




הבראונץ' של הלייטהאוס, כל יום שישי בין השעות 12:00-16:00 (מטבח נסגר ב-15:00). 

מחיר: 120 ₪. ילדים: 0-3 בחינם, 3-12 65 ₪. 

להזמנת מקומות: 03-7660500. 

Lighthouse by Brown Hotels, בן יהודה 1, תל אביב. 

אין תגובות:

פרסום תגובה