להלן המתכון:
"שמח במטבח – לחם" מאת אביגיל ויטלי וסם בר, בהוצאת "דני ספרים", הוא ספר שביעי בסדרת שמח במטבח – סדרת ספרי הבישול לילדים הנמצאת בכל בית בישראל, והפעם ספר שכולו לחמים מסוגים שונים ובמגוון טעמים.
כל המתכונים בספר הנהדר הזה קלים להכנה ואינם דורשים ציוד מיוחד או טכניקות בישול מיוחדות. עליכם רק לפעול על פי ההוראות הפשוטות והאיורים מאירי העיניים, ותוכלו להפתיע את בני המשפחה והחברים במבחר לחמים משביעים וטעימים – החל בלחם לבן קלאסי, דרך לחמי שיפון ושיבולת שועל, ועד פיתות ולחם שום. אפילו לחמים מתוקים, סופגניות וקינמונים תמצאו כאן!
ספרים נוספים בסדרה: שמח במטבח צעדים ראשונים בעולם הבישול, שמח במטבח עוגות ועוגיות, שמח במטבח מסביב לעולם, שמח במטבח שוקולד, שמח במטבח בנות, שמח במטבח מתוקים.
אז קדימה – לבשו סינר, התחילו לדפדף והקימו מאפייה אמתית משל עצמכם!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה