יום שבת, 6 ביוני 2015

בר גיורא משיק את תפריט הקיץ





השבוע בדיוק ביום הולדתה של הבכורה הוזמנו להשקת התפריט המשודרג של בר גיורא.


קרדיט צילום: נועם מנשה


על בר גיורא שמעתי רבות אולם עד השבוע לא יצא לי לבקר בא (ממש חבל), המקום שוכן במרכז תל אביב , צמוד לדיזינגוף סנטר (שם תמצאו חניה בשפע- יתרון אדיר).

המקום פתוח כבר 16 שנים ומציע מבחר ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים עשירות, נשנושים וארוחות ערב ולילה נפלאות, בר עשיר ומפנק.

המקום הינו פינת חמד ירוקה ומציע מגוון מקומות ישיבה- בפנים, בחוץ , על הבר, על ספות, מה שמתאים לכם, אווירה נפלאה, רומנטית ומלאת אנרגיות טובות, יש מבחר הופעות חיות - לרובן הכניסה חינם, הכנסו לקישור ותהנו מהתוכניה העשירה.

אלו הם החבר'ה המקסימים האחראים על כל העונג שהמקום מציע:



את הארוחה התחלנו בקוקטייל קייצי ומרענן-  

Noa Berry- רום ספייסי מנוער עם מיץ לימון קרם דה קסיס ליקר ליצ'י ותרכיז ווניל מלווה בפירות יער- טעים מאוד.



קרדיט צילום: נועם מנשה


אז מה היה לנו?

פטה כבד עוף מוגש לצד צנימים וקונפיטורת דלעת ביתית- לחובבי הכבד כמוני זוהי מנה מדהימה, הפטה נימוח וטעים במיוחד, שילוב הריבה הביתית והצנימים הקפיצו את המנה: 



פטריות וכרובית בוויינשטפן פטריות שמפיניון וכרובית מטוגנות בבלילת בצק בירה פריך, מוגש בליווי ספייסי מיונז וטריאקי-צ׳ילי.- כאן אין יותר מידי מה להרחיב מלבד העובדה שהמנה פשוט נפלאה וכל ביס גורר ביס נוסף:



בטטה אפויה בתנור עם סלט עדשים חם, תרד ובצל סגול צלוי- אני באופן אישי מאוד לא אוהבת עדשים אך בהמלצת שותפי לשולחן החלטתי לדגום את המנה וחייבת לציין המנה מושלמת:



סלט סלק ופטה סלק טרי מגורד עם עגבניות, בצל סגול,עלי רוקט, גבינת פטה מגורדת מעל בעיטור אגוזי מלך - סלט פרשי, מרענן וטעים , ממליצה בחום רב:



טורטיה טופו טופו מצופה פירורי לחם מוגש על גוואקמולי, עגבניה, מלפפון, גמבה לצד סלסת עגבניות- אני פחות מתחברת לטופו ועל כן בחרתי שלא לטעום את המנה אולם שותפי לשולחן בהחלט אהבו:



מיני בורגר הפתעה בשר בקר טרי טחון במקום, ממולא בגבינת עיזים או אמנטל- מנה מדהימה, הבשר איכותי וטעים ושילוב הגבינה יצרו חגיגת טעמים, ממליצה בחום רב:



מיני בורגר סלמון סלמון נורווגי טרי, טחון במקום, עם בצל מקורמל קונפי שום ועשבי תיבול מרוח ברוטב איולי ובזיליקום - לאוהבי הדגים זוהי מנה נפלאה, ממליצה לבקש מהמלצר שהעשייה תהיה עדינה מאוד שהדג לא יתייבש- טעים מאוד:



כריך סטייקEGG & פרוסות סינטה עם חרדל דיז'ון, מיונז, בצל סגול,עגבניה, עלי רוקט, ביצת עין ובצל מטוגן- בשלב הזה הייתי כל כך שבעה שלא הצלחתי לאכול מהמנה הזאת אולם ה"חכמים" שבחבורה שמרו מקום למנה וזללו בהנאה מרובה, הדיווחים היו נפלאים, כולם פה אחד החליטו שהמנה הזאת להיט, נתחי הסינטה עדינים, דקיקים ואיכותיים, אל תוותרו, ממליצים:


כמובן שלקינוחים יש קיבה נפרדת ודגמנו בהנאה מרובה את הקינוחים:

פיטר לוגר קוקי עוגת שוקולד צ׳יפס העשויה במקום,מוגשת עם כדור גלידה וניל ורוטב שוקולד- את הקינוח הזה אהבתי פחות היות ולטעמי היה מתוק מידי, אולם שוב גם כאן שותפי לשולחן זללו בהנאה מרובה:



סלסלת קדאיף מלווה בקרם מסקרפונה ופירות העונה- במילה אחת- מושלם!!!


אין לי בכלל ספק, לכאן אנו נחזור עוד רבות!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה