כמה שאני מנסה להכין סוגים שונים של דגים לשבת, לא מוותרים לי על החריימה.
מומלץ להכין חריף חריף.
מומלץ להכין חריף חריף.
מצרכים
לטגן בשמן ראש שום כתוש (במידה שלא אוהבים מאוד שום ניתן להפחית בכמות)
להוסיף :
2 כפות כמון
2 כפות קימל טחון
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
1 כף מלח
1 כף רסק עגבניות
לטגן בשמן ראש שום כתוש (במידה שלא אוהבים מאוד שום ניתן להפחית בכמות)
להוסיף :
2 כפות כמון
2 כפות קימל טחון
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
1 כף מלח
1 כף רסק עגבניות
פרוסות לימון כבוש
אופן ההכנה
לערבב היטב הכל ולהוסיף 2 כוסות מיים.
להוסיף דג מה שאוהבים (אני באופן אישי אוהבת את הנסיכה אבל את יכולה לשחק עם זה - כמובן שפרוסות דג).
אופן ההכנה
לערבב היטב הכל ולהוסיף 2 כוסות מיים.
להוסיף דג מה שאוהבים (אני באופן אישי אוהבת את הנסיכה אבל את יכולה לשחק עם זה - כמובן שפרוסות דג).
להוסיף פרוסות לימון כבוש.
לכסות ולבשל על אש קטנה כ-30 דקות.
טעים טעים.
כמובן שעל מנת שלא יהיה ריח בדג להשרות אותו עדיף מלילה קודם בלימון במקרר.
לכסות ולבשל על אש קטנה כ-30 דקות.
טעים טעים.
כמובן שעל מנת שלא יהיה ריח בדג להשרות אותו עדיף מלילה קודם בלימון במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה