יום שלישי, 16 ביוני 2015

מסעדת Yulia חוגגת עשור

שבוע שעבר הוזמנתי לחגיגות העשור למסעדת Yulia המעולה השוכנת בדרום נמל תל אביב, הרחק מההמולה והרעש.

כאן אנו הסועדים נהנה מבריזת הים המלטפת, נוף כחול, רחש הגלים והמון רוגע ושלווה.



חלקה הפנימי של המסעדה מעוצב בצבעים שמותאמים לאווירת הים , תוך שימוש בחומרים טבעיים, בצבעי הים שברקע.




אז לרגע המאורע השף רומן דימנט רקח בלהט מנות ספיישל מיוחדות שיוגשו לצד התפריט הקבוע של המסעדה.

אז מה בתפריט הספיישלים?

סביצ'ה דג ים עם כוסברה, אבוקדו, בצל סגול וצ'ילי לצד ברוסטקה- מנה נפלאה, קלילה , פתיחה מצויינת לארוחה נפלאה:


סלט קפרזה עם מוצרלה טרייה, עגבניות שרי צבעוניות, בזיליקום ובלסמי- שילוב מרענן, צבעוני, קליל וטעים מאוד:


אלה- פלנצ'ה- (200 גרם) שרימפס לנגוסטין וקלמרי סגול צרובים בפלנצ'ה עם סלט עגבניות כוסברה פיקנטי ויוגורט צאן- את מנה זו לא טעמתי אך שאר הסועדים בשולחן התמוגגו:



כאוס פירות ים (750 גרם)- מולים, סרטנים כחולים, שרימפס וקלמרי ברוטב רוזה צ'יפוטלה - את מנה זו לא טעמתי אך שאר הסועדים בשולחן התמוגגו:


קרפצ'יו בקר עם רוקט, פרמזן, שום קונפי וקורנישונים - מנה נפלאה, הקרפציו איכותי מאוד ושילוב הטעמים יוצר חגיגה בפה:


אנשובי מטוגנים- נשנוש קריספי מושלם, טעים מאוד:


פילה דג ים (לפי הדגה) על הגריל עם טורטליני, פירות ים , ארטישוק ותרד טורקי בשמן זית -כל הטוב בצלחת אחת, שילוב גאוני וטעים במיוחד:



פילה סלמון בגריל על סלט כרוב רענן, צ'ילי ויוגורט עיזים- אני מאוד אוהבת לאכול דגים במסעדות שמתמחות בכך אולם כאן אני חייבת לטפוח היטב לשף על השכם, המנה פשוט מדהימה, הסלמון הכי טעים שאכלתי עד היום, פשוט מושלם, קרנצי בחוץ ונימוח בפנים:


קבב שטוח על לחוח עם טחינת עמבה סלט בצל וסומק בתוספת צ'יפס:


וכמובן שאת הארוחה הנפלאה הזאת חייבים לסיים עם חגיגת קינוחים שכל אחד טוב מקודמו:





כתובת: נמל ת"א מבנה 2, הגעה דרך רחוב חבקוק, תל אביב.  טלפון: 053-9439386


שעות פעילות:
כל יום מהשעה 8:00 ועד אחרון הלקוחות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה