יום שבת, 6 ביוני 2015

גלידת אנדריי משיקה את טעמי הקיץ החדשים

קיץ- חם בחוץ, מה יותר כיף מפינוק טעים ואיכותי בצורת גלידה?


את גלידת אנדריי הנפלאה אנו מכירים כבר שנים רבות - בכל זאת גלידה ותיקה כבר למעלה מ-30 שנים (דבר די נדיר בימינו) אולם השבוע הוזמנו להשקת טעמי הקיץ החדשים שיככבו:
חלוה עם פיסטוק חלבי, מסטיק מחודש (בזוקה מעודן), טרטופו, קינדר בואנו, סורבה אננס וקוקוס, פירות יער, פסיפלורה ותפוז סיני.



גלידת אנדריי הקיימת למעלה מ-30 שנה הקים אנדריי חבש מיפו (אר גם אחראי על פיתוח הטעמים עם שף החברה), לרשת יש 5 סניפים: יפו, רמת גן, ראשון לציון, הרצליה ורמלה.



הגלידות מיוצרות במפעל הביתי מחומרים איכותיים, טבעיים ומשובחים, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים והן בעלות מרקם עשיר ותוספות של פירות טריים.



עיסא השף הביתי שמלווה את הרשת כבר 30 שנה סיפר לנו כי בגלידות של אנדריי אין אבקות חלב, אין ממתיקי סוכר ושומנים , הכל כאמור על בסיס חלב ושמנת- לא  בכדי הגלידה משובחת וטעימה.



בסניפי הרשת תוכלו למצוא מגוון עשיר שיתאים לכל אחד מאיתנו: קרפ צרפתי, וופל בלגי, סחלב, מלבי, עוגות עשירות שמתאימות לחגיגות, פרוזן יוגורט, יוגורט עם מבחר פינוקים, שתיה חמה וקרה  וגולת הכותרת כאמור גלידה איכותית.





הרשת מציעה כ-30 טעמי גלידה (בכל סניף תמצאו מבחר אחר בהתאם לדרישה, לדוגמא בסניף ראשון לציון - הלהיט הינו פיסטוק חלבי).








כמו כן גם הסוכרתיים שביננו ימצאו כאן את מבוקשם: גלידה ללא סוכר בטעמי :וניל, שוקולד, תות ובננה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה