יום שבת, 20 ביוני 2015

כשרוצים לשבור שגרה- יאמה פאב בר בהרצליה

אין לי מושג איך זה אצלכם אבל אצלי לעיתים מה שבא לי לעשות זה לעצור את הרכבת המטורפת של היום יום ולשבור את השגרה , לקחת אוויר ולהרגע.

השבוע בחרנו לעשות את זה במקום הכי מושלם למטרה זו, אל מול גלי הים, שכשוך המים והבריזה המטורפת- מה יותר טוב מזה?

אז יצאנו ליאמה - פאב בר מקסים שעונה על כל הצרכים של ניקוי ראש, בילוי טוב עם משקאות איכותיים ומיוחדים, נשנושים קלילים וטעימים, שירות ואווירה נפלאים, מוזיקה טובה ורחש הגלים.



המקום מעוצב בסגנון מודרני ומכיל מקומות ישיבה שונים בעיצובם, המותאמים לנוחיותם של המבלים בו.
תאורת המקום משרה בו אווירה ציורית ורומנטית. 


כשרוצים להתנתק ולהנות מתחילים עם קוקטלים איכותיים וטעימים במיוחד, שתינו שלושה קוקטלים שכל אחד היה טוב מקודמו:
פיצ'רלד מלפפון - קוטשים מלפפון, 50 ג'ין, סגירה בסאוור, 3 טיפות אונגוסטורה, 2 פרוסות מלפפון- קליל, טעים ומרענן במיוחד:



מוחיטו בננה - א 50 רום, 50 מונין בננה, 25 מיץ לימון, חצי בננה חתוכה, נענע, סודה- אחד הטעימים ששתיתי , פשוט מושלם, שילוב מרענן וטעים במיוחד.



גוורצי- גשגרווץ , סטולי עלית ופסיפלורה נפגשים עם השקיעה על החוף, נולד הדבר המדהים הזה- טוב, אני חייבת להודות אני מאוד אוהבת קוקטלים אולם לא מבינה גדולה בהרכבתם- הקוקטייל הזה היה פשוט מושלם, טעים , קריר , מרענן מאוד, מבטיחה לכם הנאה צרופה, אם אתם מבקרים ביאמה אל תוותרו עליו:


מי שלא חובב קוקטליים כמובן יכול להנות ממבחר משקאות כגון: בירה, בריזרים,  וודקה, גיין ועוד.


כמובן שעל מנת להנות מהמשקאות הנפלאים הללו חייבים לנשנש משהו נכון?


סיגרים מרוקאים עם טחינה וסלסת עגבניות:


כרובית בחצי טיגון עם רוטב קיסר-  מנה קלילה וטעימה מאוד:


קלמרי קטנטנים ונחטפים מטוגנים:


ציפס בטטה- להיט המקום ולא סתם, טעים וממכר:


קינחנו בגלידות מקוריות וטעימות, קינוח מושלם אל מול גלי הים-
גלידת אננס- מוגשת בתוך קליפת אננס:


גלידת קוקוס מדהימה- מוגשת בתוך קליפת קוקוס:



אנחנו כבר קבענו דייט עם חברים בפאב המדהים הזה ואתם ?
רוצו ובקרו הנאה מרובה מובטחת לכם.

רמות ים 6, חוף השרון (על יד כיכר דה שליט), הרצליה
054-6868326

שעות הפעילות:א' - ה' 03:00 - 18:00
ו' - ש' 03:00 - 13:00
המקום פתוח עד אחרון הלקוחות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה