באמצע השבוע אנחנו מכינים לרוב אוכל קליל ומהיר אולם בסופי שבוע משתדלת להפתיע ולפנק כך שארוחת השבת תהיה מגוונת ועשירה.
אמש אירחנו 2 חברות טובות ואהובות ופינקתי אותן עם מבחר מטעמים,אחד מהם היה כרוב ממולא:
טיפ שלמדתי מחברתי זהבה, קניתם כרוב? הכניסו אותו למקפיא (ככל שישהה שם זמן ממושך יותר כך יותר טוב), ערב לפני ההכנה הפשירו אותו, העלים יתפרקו אחד אחד בקלילות ובמהירות.
עוד דבר שאני ממליצה בחום- לא לוותר על שלב התנור.
מצרכים
1/2 ק"ג בשר טחון
3/4 כוס אורז
פטרוזיליה ובצל קצוץ
כף רסק
כפית מלח
פלפל שחור, פפריקה חריפה ומתוקה
כפית סוכר
קצת לימון סחוט
אופן ההכנה
לערבב היטב את חומרי המילוי ולמלות עלי כרוב.
הרוטב:
לטגן בצל, להוסיף 3 כפו רסק+ תבלינים+ 3 כוסות מים ומרתיחה.
מוסיפה את הכרוב, מבשלת כ-40 דקות ומעבירה לתנור למספר שעות- ככל שיותר בתנור יותר טעים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה