רגע לפני שבועות קיבלתי משלוח מפנק במיוחד של עגבניות מיובשות עם זיתים ירוקים ועשבי תיבול מבית חברת "תומר", מאחר שארוחת החג כבר הייתה מתוכננת ורובה מוכנה החלטתי לשמור את התענוג לשבת הקרובה.
אמש לקראת שבת החלטתי לפנק את בני הבית בחלות ריחניות וטעימות במיוחד, אבל הפעם עם הפתעה טעימה במיוחד- עגבניות מיובשות- ממדובר בעגבניות מיובשות קצוצות עם זיתים ירוקים ועשבי תיבול בשמן חמניות- מצד אחד הטעם העז של העגבניות המיובשות אך עם זאת במאפה קיבלו טעם מתקתק ועדין עם עקצוץ של מליחות, אני אהבתי מאוד (אספר לכם שרבע חבילה זללתי בהנאה תוך כדי ההכנה).
מצרכים
קילו קמח
2 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
2 כוסות מים חמימים
חצי כוס שמן
חצי חבילת עגבניות מיובשות עם זיתים קצוצים
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את המצרכים היבשים על פי הסדר הרשום
מוסיפים את המים החמימים והביצים, לשים מספר דקות עד שהבצק מתחיל להתגבש
מוסיפים את השמן ולשים 5 דקות, מוסיפים את העגבניות היבשות ולשים עוד 5 דקות.
משמנים מעט את פני הבצק ומכסים במגבת מתפיחים עד להכפלת הנפח - בערך שעה עד שעה וחצי
לשים את הבצק מספר דקות ויוצרים ממנו את החלות בצורה הרצויה
מורחים על החלות ביצה טרופה מהולה במעט מים או שמן
מפזרים עליהם תבלינים לבחירה מכסים ומניחים לתפיחה נוספת במקום חמים במשך כ- 20 דקות
בנתיים מחממים את התנור לחום בינוני
אופים עד שמשחים יפה, מוציאים אותן מהתבנית ומצננים.
ותמונה רגע לפני הכניסה לתנור:
למי שטרם התנסה במוצר ממליצה בחום- חברת תומר השיקה בימים אלו 2 מוצרים חדשים: עגבניות מיובשות קצוצות עם זיתים ירוקים ועשבי תיבול בשמן חמניות ורצועות עגבניות לחות מתובלות בעשבי תיבול ושמן חמניות.
2 המוצרים החדשים מצטרפים לסדרה רחבה של מעדני עגבניות מיובשות שמשווקת תומר המוצעות בצנצנות ובמגשיות פלסטיק, בהן- עגבניות מיובשות חצאים או קצוצות בשמן חמניות ועשבי תיבול, ממרח עגבניות מיובשות, ממרח עגבניות מיובשות פיקנטי, עגבניות מיובשות קצוצות בשמן חמניות ועשבי תיבול ועוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה