חג שבועות כבר עבר אולם מאכלים חלביים מתכבדים אצלינו בשמחה ובאהבה כל השנה.
רגע לפני שבועות קיבלתי להתנסות אישית את סדרת הרטבים לבישול והקצפה מבית מחלבות רמת הגולן.
סדרת הרטבים לבישול והקצפה משדרגים את המנה ומתאימים למגוון רחב של מאכלים, כמו: פסטות, פשטידות, לזניות, דגים ומאכלים נוספים, כיד הדימיון הטובה.
סדרת רטבי השמנת, אשר פותחה יחד עם השף, אבי שטייניץ, מיוצרת מירקות טריים ושמנת , ממש כמו בבית , מיועדת מצד אחד לקהל המחפש פתרונות איכותיים , טעימים ומהירים לבישול איכותי ומהצד השני לבשלנים מקצועיים יותר המחפשים לתת טאץ' אישי למנה .
סדרת רטבי השמנת מוכנים לשימוש ויש רק להוסיפם למנה ולחמם.
האריזה החדשה כוללת 3 טעמים: רוזה, אלפרדו ופטריות, באריזת 250 מ"ל עם פקק לנוחיות המשתמש. מכילה רכיבים טבעיים בלבד וללא חומר משמר, נמוך בנתרן ועשיר בסיבים תזונתיים. כל רוטב מכיל בין 13-30% ירקות טריים.
ראשית הכנתי פסטה ברוטב פטריות על מנת להכיר את הטעמים, את הדומיננטיות של התבלינים והמרקמים- התוצאה הייתה אהובה על כולם והחלטתי שניתן לצאת לדרך עם מטעמים שיקבלו שדרוג והעצמה.
ראשית הכנתי תפוחי אדמה מוקרמים טעימים במיוחד.
ראשית הכנתי תפוחי אדמה מוקרמים טעימים במיוחד.
המצרכים:
6 תפוחי אדמה עם הקליפה פרוסים לפרוסות דקות.
רוטב אלפרדו
שמנת לבישול
קוביות חמאה (כחמישים גרם בערך)
גבינת פרמזן להקרמה
מלח, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
לפרוס דק את תפוחי האדמה, להוסיף את הרוטב והשמנת לבישול ולערבב היטב, להוסיף מלח, אגוז מוסקט ולערבב.
לשמן את התבנית עם החמאה ולשפוך את הבלילה, להוסיף גבינת פרמזן להקרמה ולהכניס לתנור כשעה ורבע על חום בינוני.
להגיש חם!!
דבר נוסף שהכנתי עם הרטבים היה פסטה ברוטב רוזה משודרג
המצרכים:
רוטב רוזה
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצים
50 גרם חמאה+2 כפות שמן זית
עגבניה קלופה וקצוצה דק
מעט עגבניות מיובשות קצוצות
גבינת פרמזן להגשה
פסטה מבושלת לפי ההוראות
אופן ההכנה:
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שבגב השקית.
לשים בסיר את החמאה עם השמן זית עד לריכוך החמאה, להוסיף את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את השום, לערבב כדקה.
להוסיף את העגבניות הטריות והמיובשות ולערבב היטב מספר דקות.
להוסיף את הרוטב רוזה ולבשל על אש נמוכה כחמש דקות.
להוסיף את הפסטה המסוננת לסיר, להגיש חם עם גבינת פרמזן מגורדת ו/או פרוסה דק.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה