יום שלישי, 15 בנובמבר 2016

פיצה חציל נפלאה ונטולת גלוטן

בתקופה האחרונה אני ניזונה מתפריט נטול גלוטן ובימים האחרונים אף התחלתי את דיאטת 17 הימים, לא פשוט אך בהחלט אפשרי, גייסתי את כל בני הבית , שינסתי מותניים ויצאנו לדרך, אממה.... כאשר כולנו בדיאטה צריכים להשקיע, צריך להכין כל ערב ארוחת ערב מושקעת כזו שלא תתן להם חשק לשבור את הכלים ולהתחיל לאכול שטויות, הראש עסוק במחשבות וכל יום מגיעה עם רעיונות חדשים.
אמש הפתעתי עם לחמניות טחינה, סלט עשיר והשוס היה פיצה חציל- הופתעתי והכל נזלל בהנאה הן על ידי הקטנים והן על ידי הגדולים, כן, גם אלו שלא בדיאטה זללו בהנאה.

אז מה צריך?

שימורי עגבניות איטלקיות אמיתיות, תבלינים, גבינה צהובה, תוספות, חציל ויצאנו לדרך.

הפעם בחרתי בשימורי עגבניות של מאסטר שף, נהדרות, מובחרות ואיכותיות, ללא חומרים משמרים, עשויים מרכיבים טבעיים בלבד.



אז קדימה, בואו נצא לדרך:

המצרכים:
חציל גדול
בזיליקום
פיטריות טריות פרוסות
בצל פרוס דק
תוספות נוספות שאתם אוהבים
גבינה צהובה 9% מגורדת
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, תבלין לפיצה
שום כתוש

אופן ההכנה:
לטגן מעט שום כתוש, להוסיף את העגבניות המשומרות ולערבב היטב, להוסיף תבלינים ולבשל על אש נמוכה כחמש דקות.

לפרוס את החציל לפרוסות בעובי ס"מ, לפזר מעל מלח גס, למרוח ברוטב, לפזר גבינה צהובה ותוספות ולהכניס לתנור על חום בינוני כחצי שעה, עד להזהבה מלאה.







להגיש חם, בתאבון!!


המותג הקולינארי "מאסטר שף" מתרחב עם מיטב המוצרים מארצות המקור, ומשיק סדרת שימורי עגבניות איטלקיות מובחרות ואיכותיות. בכל העולם העגבניות האיטלקיות מוכרות בטעמן ובאיכותן: הן נקטפות מהשדה בשלהי חודש אוגוסט, שיא עונת העגבניות באיטליה, כאשר העגבניות אדומות, בשרניות ועסיסיות. תוך שעות ספורות הן נארזות בכדי לשמור על האיכות והטריות של העגבנייה האיטלקית.

האיטלקים, אשר עושים שימוש נרחב בעגבניות כחומר גלם במטבח האיטלקי, מעדיפים לקנות עגבניות ארוזות בפחית מחוץ לעונה מאשר עגבניות בשוק, מכיוון ששיטת הייצור המוקפדת של שימורי העגבניות לפי מיטב המסורת האיטלקית, שומרת על הטעם הנפלא והערכים התזונתיים של העגבניות האיטלקיות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה