יום ראשון, 6 בנובמבר 2016

שקשוקה טעימה ומהירה במיוחד

השעה 16.30 הגעתי הביתה לאחר יום עבודה די מתיש ומעייף, החבר'ה שלי נזכרו שהם ממש רעבים וטרם אכלו ארוחת צהריים, כל ההצעות שהצעתי לא התקבלו בסבר פנים, בזהירות יתרה יש לומר הצעתי להם שקשוקה מהבילה וטעימה, לא חלפו שתי דקות וקולות צהלה נשמעו ברקע, שלחתי את בעלי לרכוש בגטים טריים ועד שהוא חזר כבר חיכתה השקשוקה במחבת, חמה, טעימה וחריפה במיוחד.
האמת אפילו אני הופתעתי מהזריזות בה הוכנה השקשוקה, לזוגי הכנתי שקשוקה חריפה ולילדים שקשוקה עם קוביות חציל שחיכו במקרר מיום לפני.



אז רוצים גם אתם להפתיע עם שקשוקה מהירה וטעימה? בבקשה המתכון:

המצרכים:
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים דק (אם לא רוצים שקשוקה חריפה ניתן לוותר ולהוסיף קוביות חציל מטוגנות במקום)
2 שיני שום קצוצות גס
גמבה קצוצה גס
1 כפית סוכר
1 קופסת עגבניות משומרות - הפעם בחרתי בעגבניות אורגניות של שופרסל- מעולה ממליצה בחום
4 ביצים
מלח, פלפל
חופן עלי פיטרוזיליה קצוצים דק

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן זית את הבצל, פלפל ושום, מערבבים היטב, מוסיפים את העגבניות והסוכר, מתבלים ומבשלים כ-4 דקות.
מוספים את הביצים ומבשלים עד שהחלבונים מתייצבים והחלמונים עשויים לפי העדפותינו.
מקשטים בפטרוזליה ומגישים חם עם המון לחם ו/או בגט טרי.


בתאבון!

למי שלא מכיר את העגבניות האורגניות של שופרסל הן נראות כך ומצויינות- ממליצה בחום ועכשיו במחיר מבצע של 3 יחידות בתשעה שקלים בלבד- שווה:



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה