יום ראשון, 3 ביוני 2018

Hola Brasseri חוויה קולינרית שטרם חוויתם

כשאנחנו רוצים לצאת למסעדה לא אחת אני בודקת באתרים השונים חוות דעת של לקוחות מרוצים /לא מרוצים, לעיתים אף מבקרת בקבוצות השונות בפייסבוק ו/או קוראת המלצות של מבקרי מסעדות, לא אחת אני מתענגת על התמונות ועל התיאורים השונים וחושבת לעצמי מתי אבקר במסעדה שבסיום הביקור אומר לעצמי "וואו" אחד גדול, אז שבוע שעבר זה קרה, יצאנו לאחר המלצות רבות למסעדת Hola Brasseri - מסעדת בראסרי חדשה של השף ויקטור גלוגר (שלדעתי כבר כאן אתם צריכים להבין שמדובר במשהו איכותי מאוד), המסעדה נפתחה לאחרונה וחיש מהר הפכה לשם דבר בקרב לקוחות מרוצים (אגב, ממש לאחרונה המסעדה מציעה תפריט עסקי בשעות הצהריים).




השף ויקטור גלוגר אשר נחשב לאחד השפים המובילים והבולטים בשני העשורים האחרונים בעשייתו הקולינרית ומשיק כאמור את מסעדת Hola Brasseri - מסעדת בראסרי שף מודרני בלוקיישן חלומי עם נוף קסום ועוצר נשימה של רצועת החוף של תל אביב, מסעדה קלילה ועדכנית שמתאימה לכל שעות היום וסוגי הבילוי השונים, החל מארוחה עסקית בשעות הצהריים, דרך כוס יין על הבר וכלה בארוחת ערב מפוארת.



המסעדה מעוצבת על ידי המעצבת איילת זיו  בעיצוב מוקפד ומרהיב בחלל אחד גדול- תל אביב אורבני ומצד שני חלל חמים ונעים אשר מחולק לפינות אינטימיות, את המסעדה עוטפות קירות הזכוכית אשר משקפות כאמור את רצועת החוף, העיצוב כולל חומרים נגודים כמו עץ, ברזל ובד המחזקים את הקונספט של ה"גונגל האורבני" , כאן נמצא לדוגמא מוטיבים מברזל עם חיתוך לייזר בהשראת צורת סככות הצל, המפוזרות על חוף הים הנשקף מהחלונות, דבר נוסף שמאוד אהבתי זה שמכל פינה במסעדה נוכל לצפות בחוף הים וזאת מאחר שהוקדשה לנושא המון חשיבה ונמצא פינות ישיבה גבוהות ואט אט בהדרגה פינות ישיבה נמוכות .



התפריט במסעדה לא מחולק למנות ראשונות/ביניים/עיקריות אלא יש תפריט עם חלוקה לפי טכניקות בישול וחומרי גלם, כל המנות בינוניות או גדולות שניתן לחלוק על מנת לתת חשיפה נוספת לעוד ועוד טעמים (ואני מבטיחה לכם שאתם רוצים להיחשף לעוד ועוד טעמים).

בהולה ישנו תפריט ייין ותפריט קוקטיילים שנבנה על ידי מנהל הבר וגם הוא מנוי מזיקה לקלאסיות מחד וקוקטיילים מודרנים תל אביבים מאידך.

כל האלכוהול מתומחר במחיר סביר- אגב בשעת השקיעה בימי ראשון עד חמישי בין השעות 18.30-20.30הסועדים נהנים מ- SUNSET HOUR- על כל המשקאות האלכוהולים 1+1.

אז מה היה לנו? למנות פתיחה הזמנו :

טרטר טונה ליטל ג'ם-  טונה אדומה עם פפאיה, צ'ילי, כוסברה, נענע ובצל ירוק רוטב שמנת חמוצה וחזרת- אחת המנות המדהימות שדגמנו עד היום, ראשית צורת ההגשה המדהימה -  המנה מוגשת בקערת ברזל עמוסה בקרח, עליה עלי חסה קטנים ובתוכם הטרטר טונה- מנה פרשית ורעננה,שילוב מדויק ומדהים של טעמים- ממש לונה פארק של טעמים לחיך- אל תוותרו על המנה הזו:





החצילים של ויקטור -סלט חצילים קלויים על גחלים, צ'יפס חציל, זרעי עגבניות ושמן עירית- מנה כביכול פשוטה אולם גם בפשטותה היה פשוט מצוינת, סלט חצילים קלויים עם טעם עדין מאוד של גחלים, פרוסות דקיקות של ציפס חציל מקפיצים את המנה, בימים אלו בהם אני שומרת על תזונה נכונה מנות שכאלו מהוות יתרון משמעותי עבורי:




קרפצ'ו פילה בקר -קרם בצלי שאלוט, בלסמי 10 שנים, ביצת שליו רכה ו"גראנה פדאנו"- שלמות זה כאן! פרוסות דקיקות של אושר עם קרם חלומי שמקפיץ את המנה- מנה נפלאה לעניני הטעם שבחבורה:



פילה דג ים   - נתח עסיסי של דג לברק עשוי על הפלנצ'ה עם ירקות צלויים בגחלים ורוטב הדרים- מנה נפלאה, הדג עסיסי מאוד, נימוח מצד אחד וקריספי מצד שני, שילוב הרוטב החמצמץ מעניק טוויסט מרענן ומעניין:




הזוגי בחר בנתח אנטריקוט- 300 גרם של נתח טרי, עסיסי ויפיפיה- חגיגה קרניבורית לכל חובבי הבשר, הנתח עשוי במידת הצלייה המדויקת, שומני במקומות הנכונים- עונג שמימי בכל ביס, המנה מוגשת עם צ'יפס , רוטב צימיצורי ואיולי:




קינחנו בספיישל היום- המלצתה של המלצרית המקסימה שלנו- קינוח לימוני- פאי לימון חמצמץ ומרענן בעל עקצוצי בזיליקום, עם מרנג לימון ומקרון לימון- אני לרוב לא נמנית על חסידי פאי הלימון אולם כאן פשוט התענגתי, מדובר בפאי דקיק וטעים במיוחד, עם מילוי חמצמץ ומרענן במידה המדויקת- חלום:



כפי שציינתי מעלה בימי ראשון עד שישי בין השעות 12.00-16.00 ישנן עיסקיות צהריים מצוינות שכוללות סלסלת לחמים טריים, איולי עגבניות שרי וזיתים, מנה ראשונה ומנה עיקרית והכל במחיר המנה העיקרית.

ממליצה בחום, בהחלט אחת ההבטחות הגדולות של עולם המסעדות, שהינו במקום למעלה משעתיים ונהננו מאוד מכל רגע ורגע, השירות מוקפד ואיכותי מאוד, האווירה קסומה, תוססת ומנגד האירוח מוקפד ויוקרתי מאוד והאוכל? שוס אמיתי!

המסעדה ממוקמת במלון דן - רחוב הירקון 87, תל אביב.

טלפון להזמנות (ממליצה להזמין מקומות מראש) 03-5759060.

שעות פתיחת המסעדה: ראשון עד שבת 12:00-16:00 ו- 18.30-24.00.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה