יום שני, 2 ביולי 2018

מרינדו עין גב- חוויה קרניבורית


כל מי שיודע להעריך בשר איכותי יודע שאין ביקור באיזור עין גב ללא ביקור במסעדת "מרינדו", זה בערך שווה ערך לביקור באיזור ללא טבילה במי הכנרת.

כך היה גם בסופ"ש האחרון עת ביקורנו בכפר הנופש עין גב, רגע לפני החזרה לאיזור המרכז עצרנו לארוחת פינוק קרניבורית וטעימה במיוחד, כזו שהשאירה טעם טוב בפה עוד זמן רב לאחר סיומה.

על מסעדת מרינדו אחראים זוג המגדלים רועי תבור ואיתמר קנדליק אשר החלו בגידול טלאים ועגלים במושב כבר בשנת 2003, בתחילת דרכם מטרתם הייתה לשווק בשר ,חיש מהר וכבר בקיץ 2006 חנכו את סניפם הראשון ברמת השרון, כשנה לאחר מכן נפתח מתחם גדול בקבוץ עין גב הכולל את מפעל הבשר של מרינדו, חנות מעדנים קצביית בשרים ומסעדת בשרים והכל על טהרת הבשרים המובחרים של מרינדו, סניפים נוספים ניתן למצוא בשרונה מרקט בתל אביב וביקנעם. 

כבר בכניסה למתחם ניתן להנות מחנות רחבת ידיים המציעה שלל חומרי גלם ברמה גבוהה כגון: שמן זית, רטבים, סירים וכלי הגשה, בשרים ועוד ועוד.

הגענו כאמור ביום שבת בשעת בין הערביים רגע לפני החזרה לאיזור המרכז אחרי יום גדוש בים ואטרקציות, המסעדה הייתה מלאה כמעט עד אפס מקום וניכר כפי שכבר ציינתי כי שמה של המסעדה הולך לפניה ולא בכדי- הבשר כאן הוא בין האיכותיים שתמצאו, השירות מדהים (כיאה לאנשי הקיבוץ) והאווירה קסומה ומיוחדת, אז שנתחיל?



למנות ראשונות בהמלצתה של המלצרית המקסימה שלנו דליה הוזמנו המנות הבאות:

חטיפי אסאדו- אסאדו פרוס דק צלוי על הגריל בתיבול מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס- אין דברים כאלה, נשנוש מושלם, שומני וטעים, כזה שכיף לאכול עם הידיים ולהתענג על כל ביס וביס, הילדים והמבוגרים "עפו" על המנה, ממליצה לא לוותר:



חציל ב-3 צבעים- חציל מהגריל מוגש עם טחינה בשלושה טעמים (טבעי, פטרוזיליה, סלק) שמן זית צנוברים מוגש עם לחם פרנה- מי שמכיר אותי יודע שאני שומרת על תזונה נכונה ואורח חיים בריא ועל כן בכל מסעדה לפחות מנה אחת שנזמין תהיה מנת ירק בהתייעצות עם דליה בחרנו במנה הזו אשר נחלה הצלחה מרובה, מדובר במנה צבעונית מאוד, מעניינת ומגוונת, לא עוד חציל שאנו רגילים - כאן מקבלים 3 הרי סלט חצילים קלויים עם טעם חרוך עדין על טחינה עם סלק (חלום), טחינה ירוקה וטחינה רגילה- מנה מעניינת, טעימה ומיוחדת מאוד:






קרפצ'יו פילה עגל- נתחי פילה עגל דקים מתובלים בשמן זית, חומץ בלסמי, גבינת פרמז'ן וטוסטונים- אנחנו מאוד אוהבים להזמין קרפצ'יו במסעדות לעיתים אנחנו "נופלים" ולעיתים מצליחים, כאן הצלחנו בגדול, מדובר בנתחי פילה עגל דקיקים, טריים, ללא סימני שומן, בשר רך מאוד, טעים מאוד ובתיבול מדוייק של שמן זית וחומץ בלסמי , מנה מצויינת ממליצה בחום:



הנסיך הקטן בן השש קרניבור לא קטן וחובב המבורגרים מושבע על כן כלל לא חשבנו על אופציה אחרת והזמנו עבורו את ארוחת הילדים- בייבי בורגר- המבורגר עגל במשקל 100 גרם מוגש בלחמניית שומשום, צ'יפס וירקות חתוכים בצד- ראשית בוחרת לעסוק בגודל המנה, זו מנה גדולה מאוד שלרוב לא נזכה לראות במנת ילדים (כפי שאתם בוודאי מנחשים הוא לא סיים את המנה ואחיו עטו לעזרתו), קציצת ההמבורגר טעימה מאוד, עשויה במידת העשייה הנכונה והבשר טעים במיוחד, מוגש בלחמניית שומשום רכה ונימוחה (ללא רטבים וללא ירקות בתוך הלחמניה, כל ילד בוחר את מבוקשו ועל כן לפי בקשתו של הנסיך הוספנו את המרכיבים שהוא אוהב ללחמניה והוא התענג לו על כל ביס וביס):




אל תשאלו אותי איך זה קרה אבל נסיכת הבית בחרה ב-שניצל מרינדו- שניצל מחזה עוף מצופה פירורי לחם לצד פירה קטיפתי - כן, במסעדה כזו לרוב לא בוחרים במנת שניצל אבל זוהי המנה שהתחשק לה ומי אני שאהרוס לה? אז כן, נכון שלרוב אין אפשרות להרוס שניצל אבל תתפלאו, כאן היא קיבלה שניצל עסיסי, שמנמן, מתובל היטב וטעים במיוחד, חם חם לצד פירה קטיפתי יצרו עבורה מנת חלומות:




כפי שסיפרתי בתחילת הפוסט בעלי החברה מגדלים ומטפחים את הבקר ועל כן הבשר טרי מאוד שעבר יישון ולבסוף נצלה על גריל, אי לכך מתקבל בשר רך ועסיסי וטעמו משובח מאוד.

כל מנות הבשר מוגשות על מחבת ברזל לוהטת (כזו שרק צלילי הרחש שלה מעוררים את בלוטות הטעם) לצד תוספת לבחירה (אני בחרתי שעועית ירוקה, הזוגי בחר פירה קטיפתי) ורטבים לבחירה: צ'מיצורי,שמנת פלפלת ורוטב יין אדום.




הזוגי הקרניבור האמיתי שלי בחר בנתח פריים ריב 700 גרם של עונג שמימי- אנטריקוט על העצם (150 גרם)- נתח עסיסי, איכותי, טרי אשר נעשה לפי מידת העשייה המדוייקת שביקשנו (כאשר התקרבנו לעצם ביקשנו לצלות אותו עוד מעט), נתח כזה הינו חלומו של כל קרניבור אמיתי- חגיגה אמיתית ועונג אילהי:






אני בחרתי בספיישל היום נתח של אנטריקוט 400 גרם, אוי רק מלכתוב על המנה אני כבר מריירת , סטייק מדהים, נימוח בפה, רך כחמאה, בעל טעם שאין שני לו, עשוי במידת העשייה המדוייקת, מתובל במלח בלבד (כיאה לבשר איכותי)- ש-ל-מ-ו-ת זה כאן!!!




מפוצצים מאוכל טוב ומעונג סיימנו את הארוחה הדשנה, אולם בעידודה של דליה המלצרית המקסימה לא יכולנו לוותר על הקינוח (צר לי אך אין לי את הפירוט המדוייק של הקינוח אך יכולה לציין כי אלו היו שכבות שכבות של אושר- בראוניז, גבינת מסקרפונה , גנאש שוקולד וטראפלס)- כולם התחברו לטעמים המדוייקים:





עוד אציין כי חובבי המונדיאל ימצאו כאן מקרנים הפזורים ברחבי המסעדה ויוכלו לצפות תוך כדי הסעודה במשחקים השונים, האווירה במסעדה תוססת וכיפית במיוחד, שירות מדהים בעל היקף רחב, אנחנו נהננו בטירוף וכי אין לי ספק כי לא בכדי שמה של המסעדה הולך לפניה, מסעדה מצויינת, ממליצה לא לוותר על ביקור!!!


מרינדו עין גב (מול הקיבוץ)

שעות פתיחת החנות 
א-שבת 09:00-22:00
שעות פתיחת המסעדה 
א-שבת 12:00-אחרון הסועדים

טלפון: 04-6658555











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה