יום שלישי, 31 ביולי 2018

"קפה פנורמה" משיקה תפריט חדש בניצוחו של שף המלון איציק ידגר


בימים טרופים אלו של החופש הגדול חיפשתי לעצמי רגע של שקט, רגע של שלווה, בלי "אמא הוא לקח לי", "אמא היא אמרה לי" ועוד ועוד, אמש קבענו אני והזוגי דייט מהנה יחד עם זוג חברים טובים ויצאנו לחגוג אני וחברתי יום הולדת משותפת במסעדת הלובי של מלון דן פנורמה בתל אביב.



המסעדה הינה מסעדה חלבית כשרה בניצוחו של שף המלון איציק ידגר אשר משיקה בימים אלו את התפריט החדש - בו ניתן למצוא מגוון מנות מרעננות , מעניינות ומפנקות. מעבר לאוכל נפלא מצאנו אווירה קסומה ורומנטית לצד נגינת הפסנתר ושקיעת השמש.




התפריט החדש של קפה פנורמה במלון דן פנורמה תל אביב מציע מגוון מנות מרעננות העושות שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים, כגון: סלט בנדורה, סביצ'ה סלמון וירקות, סלט מנשייה, פילה סלמון צלוי, סלט יאם וון סן, פילה בורי צרוב, רביולי במילוי ערמונים, רול פריקסה ועוד כל זאת לצד קינוחים מגוונים ומעניינים  כגון: קרם ברולה קפה והל, ביצת הפתעה, סופלה תפוזים, כנאפה ועוד. 

הגברברים בחרו לפתוח את הארוחה עם מרק כתום מפנק- מרק עם דלעת, בטטה, גזר ושמנת מתוקה- מרק סמיך ומתקתק, מתובל היטב , חמים ומנחם:



למנות ראשונות הגיעו לשולחננו המנות הבאות:

סלט בנדורה- עגבניות תמר ושרי, לאבנה, רוקט, בצל סגול, אגוזי מלך, קרמבל עשבי תיבול - סלט פרשי ומרענן מאוד, מבחר עגבניות מתקתקות עם עלי רוקט, שפע אגוזים על מצע עשיר של גבינת לבנה חמצמצה- שילוב מעניין וטעים:




סביצ'ה סלמון וירקות- פילה דג אלתית נא, ג'ינג'ר, אופנת וואסבי, שומשום שחור, איולי לימון - שילוב מענייין מאוד בין חומרי הגלם יצרו מנה פרשית ,טעימה מאוד ועם טוויסט מעניין:





'אסלי' – מזטים ישראליים -חומוס, טחינה, פלאפל, עלי גפן ממולאים, אריזה, סלט ירוקת קצוץ, פיתות - פלטה ישראלית אמיתית על כל מרכיביה - כל המרכיבים נעשים כאן במקום הום מייד, טריים במיוחד, כי ככה פותחים שולחן בישראל - מנת פלאפל עם חומוס ביתי וקטיפתי, סלט קצוץ דק דק ופלאפל חמים וטעים:





סלט יאם וון סן-אטריות צלופן, פטריות פורטובלו צרובות, נבטים, בצל ירקוק, פאנק צ'ואי, קשיו, ליים, שום, צ'ילי, מירין וסויה- מבחינתי זו הייתה המנה הטובה ביותר, מנה שמתאימה בדיוק לטעמים שלי, מנה שמיועדת לאלו שרוצים להנות אך יחד עם זאת לשמור על הגזרה- מנה מצויינת (באופן אישי הייתי שמחה אם היה עוד קצת רוטב):




למנות עיקריות אני בחרתי פילה סלמון צלוי -ירקות ירוקים, קרם פלפלים וזרעי כוסברה - הדג טרי מאוד, עשוי במידה המדוייקת, קריספי מעט בחוץ אך נימוח בפנים, מתובל במינימום של מלח ופלפל שחור גרוס- מנה מדהימה, שילוב הירקות הירוקים הקפיצו אותה עוד יותר- אל תוותרו:






הזוגי בחר ברביולי במילוי ערמונים ברוטב שמנת פיטריות- מנה עשירה מאוד, גדולה, טעימה , רביולי ביתיים מלאים במילוי של ערמונים בעלי טעם דומיננטי מצופים ברוטב קטיפתי ענוג:



עוד הגיע לשולחן- פילה בורי צרוב - קוסקוס, רוטב עגבניות, גרגירי חומוס מתובלים, טחינת כוסברה- הזוג שסעד איתנו טען שהמנה יותר ממצויינת ועשויה נפלא:




קינחנו עם ביצת הפתעה - כדור שוקולד במילוי ממתקים וגלידה, מוגש עם רוטב שוקולד-טופי חם - הגשה מדליקה של מזיגת רוטב חם - קינוח מתוק במיוחד:






כנאפה - קדאיף במילוי גבינת עזים, סירופ ורדים, גלידת יוגורט ופיסטוקים - קינוח קליל, לא מתוק מידי, טרי וטעים:





שעות פעילות מסעדת הלובי במלון דן פנורמה ת"א
בימים א׳-ה׳ משעה 11:00 עד 23:00, ביום ו' החל מהשעה 11:00 עד שעה לפני כניסת השבת 

טלפון לפרטים: 03-5190190 

כתובת: מלון דן פנורמה תל אביב, רח' קויפמן 10, תל אביב 




























אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה