יום שני, 9 ביולי 2018

כריך גורמה עם מעדני יחיעם


הזוגי שלי קרניבור לא קטן, בכל שעה במהלך היום יכול לנשנש בשר על כל סוגיו, אבל השוס עבורו הוא כריך עתיר נקניקים ו/או טוסט נקניק מפנק וטעים.

כאשר חזר מהעבודה עייף ורעב החלטתי לפנקו בטוסט עם כתף בקר מעושן בציפוי פלפל מבית יחיעם בתוספות קלילות (שלא יפגמו בטעם הנפלא) - מה אגיד לכם? הוא "עף" על המנה.


בפיתה ו/או פוקצה למרוח שכבה נדיבה של מיונז, רוטב שום ומעט חרדל, גם סחוג הולך מצויין.
להוסיף מלפפון חמוץ (אל דאגה זה טעים והצליה בטוסטר לא פוגעת בטעם), בצל, פיטריות ועוד מה שעולה במוחכם והכי חשוב להוסיף 2-3 פרוסות בכל מחצית הפיתה.

לצלות קלות בטוסטר מספר דקות ולהגיש רצוי עם ציפס.

כתף בקר מפולפל מיוצר מנתח טבעי ושלם של כתף בקר המתובל ומעושן בהליך ייחודי המעניקים לו מרקם בשרי נימוח וטבעי • הנקניק החדש ישווק בסדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם באריזת 150 גרם .



יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", בבעלות קיבוץ יחיעם, משיקה מעדן בשר חדש בסדרת מעדני הגורמה: כתף בקר מעושן בציפוי פלפל. הנקניק החדש יצטרף לסדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם הכוללת נקניקי בוטיק בהם פרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ ועוד. 

סדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם כוללת נקניקי בוטיק המיוצרים מנתחי בשר בקר מובחר, בעלי טעם עשיר, ונחשבים לנקניקים המשובחים ביותר. בין הנקניקים הזוכים להצלחה ישנם הפרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, סלמי הרץ, סרוולד, פסטרמה של פעם, סדרת מוס כבד עוף וסדרת נקניקיות הגורמה וינר, קנאקרס וקרקובר. יחיעם דוגלת ב"גיור" של מעדני בשר הפופולאריים בעולם, תוך הנגשתם לשוק הישראלי והכשרתם. כל מוצרי החברה מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם, המעסיק כ- 150 עובדים באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", אנו שמחים לצרף נקניק חדש לסדרת "טעם של מעדנייה". כתף הבקר מיוצר מנתח טבעי ושלם של כתף בקר העובר תהליך תיבול ועישון ייחודי המעניקים לו מרקם בשרי נימוח וטבעי.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם. 

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה