יום שבת, 27 באפריל 2019

קובה לפסח- הכי טובה שאכלתם!

נכון, פסח ממש עוד רגע מפנה את מקומו אבל אתם חייבים לשמור לכם את המתכון הזה ו/או אף להכינו במהלך השנה, מדובר בקובות הטובות במיותר שאכלנו עד כה , בעלות מעטה קליל, נימוח וטעים במיוחד עם מילוי בשרי ובשרני מלא בכל טוב, אז קדימה, בואו נקשקש פחות, הפשילו שרוולים והפתיעו את בני הבית.



המצרכים למעטפת:
2 כוסות קמח מצה
פירה העשוי מ-2 תפוחי אדמה מבושלים 
3 ביצים טרופות
כוס מים פושרים
2 כפות שמן
מעט פלפל, כפית מלח

ללוש היטב את כל המצרכים ולהניח במקרר לקירור כחצי שעה, בינתיים להכין את המלית.

המצרכים למילוי:
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ דק 
רבע כוס צנוברים
רבע כוס צימוקים
מלח, פלפל ומעט פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הבשר ולערבב היטב עד שהוא הופך לאפור- רצוי לערבב עם מזלג ובשיטה זו להפוך את הבשר לפירורים, להוסיף את הצנוברים, צימוקים ותבלינים, לערבב היטב כ-2-3 דקות, לקרר.









לקחת כדור מבצק המעטפת, לשטח ביד (ידיים רטובות) , למלא ולטגן.

להגיש חם ולהתענג.

תגובה 1: