יום שלישי, 10 במרץ 2020

עבודה במטבח מתחילה עם סכין טובה

אני מאוד אוהבת לבשל, יכולה במשך ימים ולילות לבלות במטבח- ליצור, להכין, להפתיע, לתבל, לקצוץ ולהקפיץ אולם כולנו יודעים כי על מנת להנות מפעולת הבישול אנו זקוקים לסכין איכותית וטובה, כזו שתהפוך את  פעילות הבישול לקלה, נוחה ונעימה.

השבוע הגיע אלי משלוח מפנק מבית סולתם של סכיני Shibuya אשר משיקה את סדרת סכיני השף  הכוללת שבעה דגמים שונים . המהדורה משלבת אסתטיקה יפנית, חדשנית, עמידה, קלה ואיכותית ולא פחות חשוב יפיפיה כל זאת לצד מחירים נוחים ונגישים.




מדובר בסדרת סכיני שף Shibuya המיוצרת מפלדה גרמנית איכותית המיוצרת בתהליכים מתקדמים תוך בקרת איכות ללא פשרות, התורמים להשגת המראה והתוצאה. 

סכין לכל מטרה ובמגוון מידות: סכין שף למגוון משימות קיצוץ, חיתוך וקילוף: בשר, דגים, ירקות, פירות ועשבי תיבול. סכין בעלת להב ארוך אידיאלית לחיתוך בשר, עופות ודגים טרם הכנתם. סכין סנטוקו – הגרסה היפנית מעולה לחיתוך ירקות לרצועות בכל עובי. בעלת להב לאיסוף חלקים חתוכים וקצה מעוקל המסייע לתנועה חלקה בעת הקיצוץ. סכין פטי לביצוע משימות חיתוך עדינות ומדויקות. סכין רב תכליתית, סכין קילוף המתאימה לקילוף ירקות ופירות. 


מה הופך את סדרת הסכינים לכל כך נוחה ושימושית ומה יתרונותיה? 


  • מגוון להבים המותאמים לשימושים שונים. 
  • עמידות לאורך זמן. 
  • הן בעלות מראה חדשני ומעוצב. 
  • מיוצרת מפלדה גרמנית איכותית, חזקה אך גמישה. 
  • קצוות הלהב בצורת מבנה V להקניית חדות ודיוק מרבי במהלך החיתוך. 
  • בטיחות בשימוש –"מפרץ" שבין הלהב לידית מרחיק את האצבעות מהלהב ויוצר הפרש גובה. 
  • ידיות ארגונמיות כהות וחזקות במיוחד. בעלות משקל מאוזן ומתאמות למבנה כף היד. 
  • ידית אנטיבקטריאלית בעלת עמידות מוגברת למים. 

הסדרה כוללת: סכיני שף, 20 ס"מ סכין סנטוקו 17 ס"מ, סכין פריסה 12 ס"מ, סכין סנטוקו מיני 12 ס"מ, סכין פטי 12 ס"מ, סכין רב שימושית 12 ס"מ, סכין קילוף 8 ס"מ, מארזי סכינים עם משחיז ובלוק עץ. 

המחירים נעים מ – 64.5 ₪ - 99.5 ₪ 



להשיג ברשת חנויות סולתם ברחבי הארץ 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה