יום שני, 30 במרץ 2020

לכבוד חג הפסח, "נפטון" מציעה ליהנות ממבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח

בימים אלו ורגע לפני חג הפסח אני מוצאת את עצמי יותר ויותר מבלה במטבח. כל יום מנסה להמציא את עצמי מחדש ולגוון בארוחות המשפחתיות. אמש ורגע לפני פסח החלטתי לעשות חזרה לארוחת דגים והכנתי דגים בתנור, מה שגרר קריאות התלהבות מצד המבוגרים והילדים כאחד.

שבוע שעבר הגיע לידי משלוח חגיגי ומפנק מבית נפטון, מי שמכיר אותי ידוע שאני מאוד אוהבת את התבלינים שלהם ומשתמשת בהם באופן תדיר וקבוע, הפעם הכרתי תבלין חדש שמאוד אהבנו- תערובת לתיבול פלפל ולימון- להיט.

אז הפשילו שרוולים ופנקו את המשפחה עם ארוחה מפנקת וטעימה במיוחד. 

דג בתנור:

מצרכים
8 נתחי פילה אמנון (אני באופן אישי בחרתי בדגים שלמים אבל לדעתי גם פילה יהיה מעולה)
7 כפות מיץ לימון טרי 
1/2 + 1 כפית מלח 
3 – 4 כפות שמן זית 
2 כפיות פלפל-לימון של נפטון 
1/2 כפית שום גבישי של נפטון 
1 כפית תבלין של פטרוזיליה מיובשת של נפטון 
1 כפית של כוסברה מיובשת של נפטון 



אופן ההכנה: 
להשרות את נתחי הדג במיץ לימון ו-1/2 כפית מלח 
לערבב: שמן זית, תבלינים וכפית מלח 
להבריש בנדיבות כל פילה בתערובת, ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרוססת בשמן, כשהעור כלפי מטה. להניח מעל נייר אפייה, כך שיכסה את הפילטים באופן רופף 
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות. לצלות את הפילטים כ-13 דקות. להסיר את נייר האפייה ולצלות עוד 1- 2 דקות. אם יש צורך, לצלות עוד מספר דקות 








תפוחי אדמה קריספיים ב"תערובת לתיבול פילדלפיה" 



לאוהבי הטעם המתקתק-פיקנטי-חריף: "תערובת התיבול פילדלפיה" בעלת ניחוח ארומטי, טעמה מתקתק ופיקנטי בו זמנית. מקורה מניו אוליאנס ארה"ב והיא מכילה עשבי תיבול שונים (אורגנו, בזיליקום, טימין), פפריקה, גרגרי חרדל, זרעי כמון ו/או כוסברה, פלפל שחור ועוד. התבלין מתאים מאוד לתיבול כל סוגי הבשרים והעופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, מוקפצים, ירקות בתנור, פשטידות וגם לסלטים כמו סלט כרוב וסלק טרי. 


מצרכים: 
12 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים (עם הקליפה) 
3 כפות תבלין פילדלפיה של נפטון 
1.5 כפיות פפריקה מתוקה של נפטון 
1/2 כפית מלח 
1/2 כפית פלפל שחור טחון של נפטון 
2/3 כוס שמן זית 
2 כפות מיונז איכותי 
מי שאוהב יותר חריף: יוסיף 1/2 -1 כפית פפריקה חריפה של נפטון 



אופן ההכנה: 
לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים ומומלחים עד שהם כמעט עשויים (בערך 10 דקות מרגע שהמים רותחים). על תפוחי האדמה להיות רכים אך לא רכים מדי. לסנן ולצנן מעט 
לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים או לטריזים 
לערבב את כל התבלינים, השמן והמיונז, ולשים בתבנית תנור 
להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב בעדינות 
לחמם תנור מראש, ל-250 מעלות 
לשים את התבנית בתנור, להנמיך את האש ל-220 מעלות ולצלות את תפוחי האדמה כ-25 דקות, עד שהם קריספיים 


חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה לכבוד חג הפסח וחול המועד ליהנות ממבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח להכנה של מנות טעימות, עסיסיות וחגיגיות. לכבוד החג, נפטון מציעה שני מתכונים נהדרים: פילטים של דג אמנון ב"תערובת לתיבול פלפל לימון", ותפוחי אדמה קריספיים ב"תערובת לתיבול פילדלפיה". המנות טעימות, מנחמות ומיוחדות, ומביאות את ניחוח העולם הגדול – לשולחן החג הביתי. 

החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט. המוצרים כשרים לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף. 


להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות. 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה