יום חמישי, 11 באוקטובר 2018

"תבואות" משיקה חומץ תפוחים אורגני




"תבואות" משיקה חומץ תפוחים אורגני 

במוצרים של חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים אני משתמשת המון, בעיקר בקיטניות, הפעם אני בוחרת לספר לכם על מוצר חדש שהחברה משיקה -חומץ תפוחים אורגני. 

החומץ, המיובא מספרד, מיוצר בתהליך תסיסה טבעי של תפוחים אורגניים טריים, שלא הונדסו גנטית ומבלי שנעשה שימוש בחומרי הדברה. החומץ, בעל דרגת חומציות 5%, ניחן בטעם פירותי-חמוץ. מאחר שהוא אינו מסונן, הוא מכיל רכיבי פרי טבעיים. 

הוא מתאים לתיבול סלטים, להכנת רטבים ביתיים, מרינדות לעוף, בשר ודגים, ירקות מוחמצים ועוד. מרכיביו האיכותיים תורמים לטעם מיוחד, ולפי הרפואה הטבעית גם לבריאות ולאנרגיה טובה- אצלינו באופן אישי חומץ תפוחים הפך למוצר קבע בבית- הנסיך בן ה-12 סובל מאוד מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות, לפני מספר שנים רגע לפני ניתוח נוסף באוזניים פנינו להתייעצות עם הרב אשר המליץ לנו על תרופת סבתא - רבע כוס שמן זית, רבע כוס חומץ תפוחים- לערבב היטב ולטפטף באוזן פעמיים ביום כל פעם טיפה אחד- להיט!!! הדלקות חלפו ולא היה צורך בניתוח, מאז ועד היום המלצתי על הטיפ הזה להמון אנשים וכולם חזרו אלי מאושרים. 




להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 
לפרטים: www.tvuot.co.il



סלט ירוקים עם מלפפון, עגבניות שרי ופלפלון מתוק, בתיבול ויניגרט מחומץ תפוחי עץ 



חומרים לסלט: 
1 חסה עגולה או ערבית, עלי תרד בייבי (או שילוב ירוקים אחר שאהוב עליכם) 
1 מלפפון קטן, עם הקליפה, פרוס דק דק 
חופן עגבניות שרי, אדומות וצהובות (אם הן קטנות, להשאיר שלמות. אם הן גדולות – לחצות) 
פלפלון סוויט בייט אדום, פרוס דק 
1/2 גזר, חתוך לרצועות דקות (ג'וליאנים) 

חומרים לרוטב ויניגרט: 
1 כוס שמן זית איכותי (עד 0.5 אחוז חמיצות) 
1/4-1/3 כוס חומץ תפוחי עץ (תלוי בגודל הסלט) 
1/5-1/4 כוס מייפל או דבש (תלוי בגודל הסלט) 
1-2 שיני שום כתושות 
מעט פלפל לבן וקורט מלח 

· אפשר להוסיף רבע בצל סגול או לבן, פרוס דקיק, וחופן צנוברים קלויים 

הכנה: 
לערבב חומץ, מייפל, ושום. להוסיף שמן זית ולערבב היטב בצנצנת סגורה, עד שמתקבל תחליב רוטב חלק ואחיד. לטעום ולתקן תיבול. 


להניח את הירקות בכלי הגשה מתאים ולערבב. לצקת את הרוטב מעל ולהגיש. מי שבוחר להוסיף צנוברים: לפזר אחרי שהסלט עורבב. 

הערה: מומלץ להוסיף לסלט חצי עד שני שליש מכמות הרוטב ולערבב, ובהתאם לצורך ולגודל הסלט – להוסיף עוד. אם נשאר רוטב, אפשר לאחסן כמה ימים בצנצנת סגורה במקרר, ולתבל עמו כל סלט ירקות אחר.


אין תגובות:

פרסום תגובה