יום שבת, 6 באוקטובר 2018

מרינדו יקנעם- איכות וטעמים מהצפון

לפני מספר חודשים שהינו בחופשה משפחתית בקיבוץ עין גב ובביקורנו באיזור קפצנו לסעודה מפנקת במסעדת מרינדו (מוזמנים לקרוא על הביקור שלנו) מאז ידענו שאנו חייבים לקפוץ לבקר שוב, כל כך נהננו מהבשרים המשובחים ורק תהינו ביננו לבין עצמנו מדוע אין לנו סניף שכזה ממש מתחת לבית.

בחופשת סוכות הצפנו לטבריה ובדרכנו חזרה למרכז היה לנו יותר מברור שעושים עצירה או בעין גב או ביקנעם לאכול במסעדת מרינדו, הפעם בחרנו לסעוד בסניף יקנעם וזאת בעיקר בשל הרצון להתקרב לאיזור המרכז, החלטה שהתבררה יותר מנכונה לאחר הביקור, הסניף שוכן במתחם G העמוס במסעדות וחנויות, חניה חינם (3 שעות ראשונות)- כבר בכניסה שמחנו מאוד לפגוש את נועה המקסימה מנהלת המסעדה אשר שולטת ביד רמה על צוות מוקפד, איכותי, אדיב, מקצועי וסובלני, למרות שעת העומס כל האוכל יצא מאוד מהר (במיוחד מנות הילדים).

על מסעדת מרינדו אחראים זוג המגדלים רועי תבור ואיתמר קנדליק אשר החלו בגידול טלאים ועגלים במושב כבר בשנת 2003, בתחילת דרכם מטרתם הייתה לשווק בשר ,חיש מהר וכבר בקיץ 2006 חנכו את סניפם הראשון ברמת השרון, כשנה לאחר מכן נפתח מתחם גדול בקבוץ עין גב הכולל את מפעל הבשר של מרינדו, חנות מעדנים קצביית בשרים ומסעדת בשרים והכל על טהרת הבשרים המובחרים של מרינדו, סניפים נוספים ניתן למצוא בשרונה מרקט בתל אביב וביקנעם (הסניף כאמור בו אנו ביקרנו).

למנות ראשונות הגיעו לשולחננו מבחר מנות פתיחה מפנקות:

טלטלי טלה- נתחי טלה דקיקים צלויים על הגריל בתיבול מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס- מנה מצויינת שנזללה על ידי כולנו בהנאה מרובה, דקיקים קטנטנים של אושר:




כנפיים "באפלו"- כנפי עוף צלויות ברוטב ברביקיו פיקנטי- הנסיך בן ה-12 מאוד אוהב את המנה והכתיר אותה כמוצלחת ביותר שאכל עד היום, בהחלט נשנוש טעים ומפנק לתחילת הארוחה:




קרפצ'יו פילה עגל- נתחי פילה עגל דקים מתובלים בשמן זית, חומץ בלסמי, גבינת פרמז'ן וטוסטונים- נתחי פילה עגל דקיקים, טריים, ללא סימני שומן, בשר רך מאוד, טעים מאוד ובתיבול מדויק של שמן זית וחומץ בלסמי , מנה מצוינת :



למנות עיקריות שלושת הילדים הזמינו ארוחת ילדים, כל אחד בסגנון האהוב עליו- המנה כוללת 100 גרם בשר (שניצל, המבורגר או פרגית), לצד ציפס וירקות חתוכים- אז כאמור כפי שציינתי מעלה שלושתם בחרו כל אחד את המנה האהובה עליו ומאוד אהבו.

מנת השניצלוני עוף היו קריספיים וטריים:



מנת הפרגית נימוחה, טרייה, מתובלת במתינות (בדיוק כמו שילדים אוהבים) וטעימה מאוד:



מנת ההמבורגר "סוף הדרך" לדבריו של הקרניבור בן השש- הגיעה קציצה טעימה מאוד, עשויה במידת הצלייה המדויקת שילדים אוהבים בתוך לחמניה רכה ונימוחה שספחה לתוכה את הטעמים והמיצים הנפלאים:




אני והזוגי חובבי הבשר בלשון המעטה בחרנו ב-2 נתחים עסיסיים, משויישים היטב וטעימים בצורה יוצאת דופן, מי שמבין איכות מהי ימצא כאן את האושר בהתגלמותו.

אני בחרתי בנתח אנטריקוט (450 גרם) - נתח משובח מאוד, משוייש, עסיסי, במידת הצלייה המדויקת, כזה שגורם לחגיגת טעמים בחיך, בליווי רוטב השמנת/צימיצורי - עונג עילאי:




הזוגי בחר בהמלצתה של המלצרית החביבה במנת הספיישל - סינטה על העצם (700 גרם) גם כאן נשמעו קריאות הנאה והתפעלות מצידו של הקרניבור, עשוי במידת העשייה המדויקת (מדיום אפילו מעט ריר), עסיסי, נתח משובח ואיכותי, לצד פירה קטיפתי חלומי:





את הארוחה המצוינת קינחנו בעוגת גבינה נימוחה, קרירה, מתקתקה בדיוק במידה הנכונה שנזללה בהנאה מרובה הן על ידי הקטנים והן על ידי המבוגרים.




ניתן לרכוש נתחים הביתה במקום באיכות גבוהה ובמחירים נוחים.




אם אתם חובבי בשר כמונו אתם חייבים לרוץ ולבקר, בסניף הספציפי הנ"ל בו ביקרנו הפעם כפי שציינתי מעלה יש מיקום מצוין, ממש רגע לפני העליה לכביש שש, יש חניה בשפע - אז תקפצו לבקר- הנאה מרובה מובטחת לכם.

מרינדו יקנעם
04-6653290

שעות פתיחה:
א'-שבת
12:00 עד אחרון הסועדים





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה