יום שלישי, 13 במרץ 2018

עוגת שוקולד חגיגית וכשרה לפסח

הזוגי שלי ונסיך הבית חוגגים מידי שנה יום הולדת בחג הפסח, על כן מידי שנה מפתיעה עם עוגה חגיגית, נימוחה וטעימה כזו שלעיתים מתחשק לזלול גם לאחר החג, מאחר ובימים האחרונים אני מפנקת אתכם במתכונים לחג החלטתי לשתף אתכם גם בעוגה הזו שמככבת אצלי כבר שנים רבות.

מצרכים:
1 כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן מבית ריפרש
1 כוס שוקולית לאפיה
1 כף קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
4 ביצים
1/2 מיכל שמנת מתוקה / צמחית
ציפוי גנאש:
1/2 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
לערבב היטב בקערה את כל החומרים לעוגה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
לצקת את התערובת לתבנית משומנת ולאפות כ- 30 דקות.

להכנת הציפוי יש להמיס את חומרי הציפוי בסיר קטן על איש נמוכה תוך כדי ערבוב עד קבלת קרם סמיך חלק.
לצקת את הקרם המוכן על העוגה, מעל לפזר קוקוס ו/או סוכריות צבעוניות.


הפעם הכנתי את העוגה עם קרם רב תכליתי ללא גלוטן מבית Refresh והוקסמתי מהתוצאה.

קמח רב תכליתי של Refresh עשוי מקמח תפו"א וקמח חומוס איכותיים, ללא תוספת סוכר, מתאים לשלל מאפים, עוגות ועוגיות ללא גלוטן והוא משווק כחלק מסדרת הקמחים והתערובות החדשה של Refresh • לאריזה מצורף מתכון להכנת קרנץ' שמרים מענג ומתוק ללא גלוטן

יצרנית המוצרים ללא גלוטן Refresh, המתמחה בייצור ושיווק מוצרים ללא גלוטן בהם עוגות, מאפים, קמחים ומאפים קפואים, משיקה מוצר חדש בתחום חומרי הגלם לאפייה: קמח רב תכליתי ללא גלוטן. הקמח החדש הינו ללא תוספת סוכר, עשוי מקמחי תפו"א, טפיוקה ותירס, ללא חומצות שומן טראנס, ללא צבעי מאכל, ללא לקטוז וללא כולסטרול, ונהדר לשימוש במאפים, עוגות, עוגות, פשטידות ועוד. לאריזה מצורף מתכון להכנת קרנץ' שמרים מענג ומתוק ללא גלוטן. 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה