יום שבת, 24 בנובמבר 2018

השניצלונים הטעימים ביותר

יש לי ארבעה ילדים, שלושה מהם גמישים באוכל ומוכנים להיחשף לטעמים השונים אולם נסיך הבית בן השש לא מוכן לאכול כמעט כלום, כאשר אני רוצה לפנקו אני מכינה שניצלונים בציפוי פריך וטעים, הוא מתמוגג ונהנה ואני מתמוגגת מנחת שהוא סוף סוף אוכל.

במרוצת השנים ניסיתי אין ספור וריאציות כאלו ואחרות ולאחר ניסיונות רבים הגעתי לנחלה- למתכון המושלם! אז מצרפת לעיונכם את המתכון על מנת שגם אתם תפתיעו את יקירכם.



המצרכים:
קילו שניצלים נקיים חתוכים לרצועות דקות
פירורי לחם
רבע כוס שומשום
2 ביצים
תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, אבקת שום, פפריקה מתוקה, כפית חרדל עם גרגירים מבית הלמנס (הכי טעים!)


אופן ההכנה:
בקערה לערבב 2 ביצים, תבלינים וחרדל, להוסיף את רצועות השניצל ולערבב היטב, להשרות כשעתיים.


בקערה לערבב שומשום + פירורים.


לטבול את רצועות השניצל בפירורים ולטגן בשמן עמוק- להגיש חם!!




הלמנ'ס מבית יוניליוור, מותג המיונז מספר 1 בעולם, נכנסת לקטגוריה חדשה – חרדל, ומשיקה שני מוצרים: חרדל דיז'ון וחרדל עם גרגרים.




שני המוצרים הנפלאים האלו מיוצרים בצרפת ומצטרפים לסדרת רטבי הסלט והמיונז של הלמנ'ס הידועים בטעמם העשיר וברכיביהם האיכותיים. 

הלמנ'ס הופך טעים למדהים. 






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה