יום חמישי, 8 בנובמבר 2018

והפעם סדנה להכנת קובה אדומה טעימה במיוחד

אצלי מאוד אוהבים לאכול קובה אדומה עם אורז לבן, מנה חמימה, משביעה מאוד וטעימה בטירוף, רגע לפני שבת הצטרפו אלי לחגיגה והפתיעו את בני ביתכם עם קובה חלומית וטעימה.


להכנת הבצק :
1 קג סולת
1 כוס ג'רשה
1 כף מלח
3/4 כוס מים

למילוי הקובות :
350 גר בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גבעול סלרי אמריקאי קצוץ דק
1/4 חב' פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור



למרק:
1 בצל חתוך לקוביות
1 סלק מגורר על פומפייה גסה
3 סלקים מבושלים פרוסות
כ 6 כוסות מים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
4 כפות מיץ לימון


אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים לבצק
מוסיפים את המים לשים ויוצרים כ 16 כדורים שווים
מערבבים את כל חומרי המילוי .
פותחים גומה בכל כדור עם האצבעות מניחים מעט מהמילוי במרכז הכדור וסוגרים חזרה .
מכניסים למקרר או למקפיא .
מכינים את המרק
מטגנים את הבצל
מוסיפים את הסלק המגורר
כאשר הבצל שקוף מוסיפים את פרוסות הסלק המבושל וכ 6 כוסות מיםמוסיפים תיבול
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקובות .
כאשר הקובות צפות מבשלים על אש קטנה 5 דק נוספות
מכבים את האש ומוסיפים את המיץ לימון .






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה