יום שני, 17 בפברואר 2020

"נפטון" מציגה תערובת תיבול "חוויאג' למרק" טעימה - עם מתכון משובח להכנת מרק בשר תימני אסלי


"נפטון" מציגה תערובת תיבול "חוויאג' למרק" טעימה - עם מתכון משובח להכנת מרק בשר תימני אסלי 


אני לא נמנית על חובבי המרקים אולם הזוגי ושאר בני הבית מאודדד אוהבים מרק חם, מהביל, סמיך וטעים.

רגע לפני שבת כאשר הגיע משלוח חגיגי מנפטון ידעתי מיד שאכין לשבת את מרק הבשר התימני שקצר אין ספור מחמאות מצד הסועדים, אגב עם תבלין החוויאג ניתן להכין גם מטעמים נוספים כגון: אורז, תפוחי אדמה, עוף , קציצות ועוד... מיד אצרף להנאתכם את המתכון המעולה.



חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "חוויאג' למרק" - תערובת תיבול טעימה לתיבול מגוון מאכלים בניחוח תימני - בשר, עוף, דגים, מרקים, קציצות, תפוחי אדמה, אורז, ירקות מבושלים ועוד. 

כמו כל מוצרי התבלינים ותערובות התיבול של נפטון, גם החוויאג' למרק הוא ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל או מונוסודיום גלוטמט. 

חוויאג' למרק הוא תערובת תיבול תימנית מסורתית, המכילה חלק או את כל התבלינים הבאים, ביחסים שונים, כנהוג בכל אזור במדינה: כוסברה מיובשת, כורכום, הל, כמון, פלפל שחור וחילבה. 

כשרות מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע. 

מחיר: 10.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 150 גרם). בימים אלה, התבלין מוצע במבצע מיוחד ברשתות שיווק (לדוגמה: 2 תבלינים ב-15 ש"ח בחצי חינם, תבלין ב-8.90 ש"ח ביינות ביתן, 2 תבלינים ב-16 ש"ח בסלאח דבאח). 

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות. 

"נפטון" מציעה מתכון טעים במיוחד של מרק בשר תימני אסלי - שיכול להוות ארוחה מלאה – והוא מתאים במיוחד לימי החורף הקרים. 

מרק בשר תימני אסלי, בתיבול חוויאג' למרק של "נפטון" 


המצרכים (6 מנות): 
1-1.5 ק"ג כתף בקר, חתוך לקוביות 
2.5 ליטר מים 
צרור פטרוזיליה 
צרור כוסברה 
2 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות בינוניות 
6 שיני שום גדולות, פרוסות 
3 עגבניות בשלות – מגורדות 
6 תפו"א קלופים, חתוכים לקוביות גדולות 
4 גזרים, חתוכים לקוביות בינוניות 
2 כפות חוויאג' מרק של נפטון 
1 כף פפריקה מתוקה של נפטון 
1/4 כפית פפריקה חריפה של נפטון 
1/4 כפית פלפל שחור של נפטון 
1 כפית מלח 
4 כפות שמן זית 
2 כפות שמן צמחי 
חתיכת דלעת 
עצמות בקר 
קישוא, חתוך לקוביות בינוניות 

אופן ההכנה: 
· שמים את השמנים בסיר גדול ומזהיבים את הבצל. מוציאים לצלחת. 
· באותו סיר צורבים את קוביות הבשר מכל הצדדים, בכמה סבבים. 
· מחזירים לסיר – שבו כל הבשר הצרוב - את הבצל, ומוסיפים מים כדי כיסוי. מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף שנוצר מעל. מוסיפים את התבלינים, מכסים וממשיכים לבשל, תוך בעבוע עדין, כשעה. 
· מוסיפים את הירקות למרק. על נוזלי המרק רק לכסות את התכולה, ולכן רק אם יש צורך – להוסיף עוד מים רותחים. 
· לכסות כמעט לגמרי ולבשל עוד כשעה וחצי, עד שהבשר מאוד רך. אחרי כ-3/4 שעה לטעום ולתקן תיבול. 



"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד. 

ב-2019 החברה עברה מיתוג מחדש, והלוגו והמכסים בצבע כחול רויאל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה