אחת העוגות שמככבת מידי שנה במשלוחי המנות שלי ואף אחד לא מוותר לי עליה הינה עוגת השכבות המדהימה שלי, בחיי, זה לא משנה כמה עוגיות, עוגות ואוזני המן אכין לזה תמיד יש ביקוש, אז רגע לפני פורים משתפת אתכם במתכון המושלם הזה על מנת שגם אתם תפתיעו את בני משפחתכם/חבריכם :
המצרכים:
לבצק:
כוס סוכר
1/3 5 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפיה
400 גרם חמאה
4 חלמונים
מעט קליפת לימון
לשכבות למילוי:
ריבה משובחת
130 גרם אגוזים קצוצים
קצף מ-5 חלבונים +1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מעט לימון
לקרם (לא חובה):
100 גרם שוקולד
2 כפות קקאו
4 כפות סוכר
5 כפות מים
אופן ההכנה:
לערבב היטב את מצרכי הבצק, לחלק ל-2 . חלק אחד לרדד ולהניח בתבנית של תנור, חלק שני להקפיא.
למרוח על החלק שבתבנית ריבה, לפזר אגוזים.
במקביל להכין קצף ביצים יציב, להוסיף סוכר, סוכר וניל, ולימון ולמרוח מעל שכבת האגוזים.
להוציא מהמקפיא את הבצק הנותר ולגרד מעל העוגה.
להכניס לתנור בחום בינוני, בערך חצי שעה, עד להזהבה קלה.
לאחר שיתקרר להכין את הקרם: להכניס את כל חומרי הקרם לסיר, ולבשל על אש קטנה, לאחר שמסירים מהאש להוסיף 1/3 חב’ מרגרינה ולהמיס היטב.
להזליף מעל העוגה.
הפעם השתמשתי עם נייר אפיה מבית סנו סושי - אשר מגיע במארז ענק בן 100 יחידות. המוצר מעולה לשימוש דו צדדי, נוח וקל לשימוש. לשקית האריזה של נייר האפייה החדש של סנו סושי פס סגירה חוזר לשימוש נוח ושמירה על נקיון תכולת המוצר. דפי הנייר נשלפים בקלות אחד אחד.
נייר האפייה של סנו סושי מאושר למגע במזון וניתן לשימוש בחום של עד 220 מעלות צלזיוס.
רגע לפני פורים סנו סושי משיקה עוד מוצר ייחודי, חדש ומעולה- תבניות אלומיניום עם ידית לאחיזה- מוצר גאוני!!!
הידיות מעניקות לתבנית מראה של כלי "אמיתי", לכן, מהיום, מכינים את התפריט בתבניות עם ידיות – ומגישים הישר לשולחן.
התבנית הייחודית מגיעה בשני גדלים:
-L 4 יחידות בגודל 20X25 ס"מ.
-XL 2 יחידות בגודל 29X34 ס"מ.
מאושר לפסח ע"י הבד"ץ העדה החרדית ירושלים
להשיג בכל רשתות השיווק
חברת סנו התחדשה באתר ובו טיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר סנו - www.sano.co.il ; ולפייסבוק: https://www.facebook.com/sano.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה