כמעט בכל שבת יש אצלינו ארוחת בוקר עשירה ומיוחדת, השבוע הצטרפה לחגיגה חברה של ביתנו החיילת, תמיד אני שמחה לקבל עוד ועוד אורחים אמממה? הפעם הצטרפה לחגיגה חברה טבעונית, משימה לא פשוטה ודי מאתגרת עבורי, במיוחד לאור העובדה שכמעט כל המטעמים שהכנתי היו חלביים.
בהחלטה של רגע הפשרתי בצק עלים, הקפצתי על המחבת מספר ירקות והכנתי מאפה מהאגדות, תקשיבו כולם לא האמינו שמדובר במאפה שהוא לא חלבי וגרר אין ספור קריאות התפעלות מצד כל הנוכחים.
המצרכים:
קוביות קצוצות של בצל
2 שיני שום קצוצות
קוביות בטטה קטנות
קוביות גמבה קטנות
בצל ירוק
מעט שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט
ממרח פסטו
פתיתים טבעוניים בסגנון פרמזן
בצק עלים ללא חמאה
אופן ההכנה:
לטגן במעט שמן זית את הבצל עד להזהבה, להוסיף את השום ולערבב היטב.
להוסיף את שאר המרכיבים ולאדות כעשר דקות.
לפתוח את הבצק עלים, למרוח ממרח פסטו, שכבת ירקות קלויים ומעל פתיתים טבעוניים בסגנון פרמזן.
לגלגל את הרולדה ולפרוס לפרוסות ברוחב של כסנטימטר.
מי שלא טבעוני יכול למרוח מעל ביצה, מאחר והיא כאמור טבעונית הכנתי בלילה של קורונפלור ומים וערבבתי היטב, מרחתי את שבלולי הבצק והכנסתי לתנור לעשרים דקות.
"משומשו" משיקה פתיתים טבעוניים בסגנון פרמז'ן
פתיתים טבעוניים בסגנון פרמז'ן, 100% טבעוני, פרווה, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים • בטעם נפלא של פרמז'ן משובח, מצוין לשימוש בפסטות, במאפים ובסלטים
מותג הגבינות הטבעוניות "משומשו" מקיבוץ גן-שמואל, ממשיך להפתיע ומביא בשורה חדשה וחשובה בתחום תחליפי החלב: לאחר שהשיק בהצלחה קו מוצרים בקטגוריית הגבינות הטבעוניות, אשר כולל צהובות טבעוניות, מלוחות טבעוניות וסדרת ממרחים טבעוניים בטעמים, משיק המותג גבינה טבעונית חדשה: פתיתים טבעוניים בסגנון פרמז'ן. הגבינה הטבעונית החדשה מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים, בטעם נפלא של פרמז'ן משובח. הפרמזן תשווק באריזת 150 גרם והיא נהדרת לשימוש בפסטות, במאפים ובסלטים.
לדברי הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, פיתוח ישראלי הצליח לאחרונה ליצור תחליף קולינארי לגבינה שאיננו מכיל חלב או רכיבי חלב שונים. מדובר בגבינות הטבעוניות מסדרת "משומשו" אשר מכילות סידן וסיבים תזונתיים, שאינן מכילות כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים והן בעלות כשרות פרווה מהודרת. הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאד מבחינה בריאותית ותזונתית עבור קהל הצרכנים, ובמיוחד עבור אלו שעד עכשיו לא יכלו לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית.
לדברי מנהלי החברה, אייל אדוט ועומר אליאב, מותג "משומשו" שם לו למטרה לייצר תחליפי גבינות בכל הקטגוריות ולהציג תחליפים טעימים הנותנים מענה לקהל הטבעוני, לנמנעים מחלב ולשומרי הכשרות. "סדרת הממרחים הטבעונים שהשקנו לפני כשנה זוכה לשמחתנו להצלחה רבה. אנו בטוחים שקהל הלקוחות ייהנה גם מהמוצר החדש, הפרמז'ן".
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 18.90 – 19.90 ₪ לאריזת 150 גרם.
להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה