יום שני, 3 בפברואר 2020

דבאח משיקים חנות חדשה ואני מפנקת עם מתכון לגולש נימוח וחלומי

את רשת אנגוס-דבאח אנו מכירים ומאוד אוהבים , בטוחני שמי שמכיר מאוהב בבשר האיכותי והמצויין שלהם. בימים אלו הרשת משיקה את החנות החדשה בראשון לציון (מתחם חונים קונים), ביום חמישי האחרון התקיימה במקום השקה חגיגית ומפנקת לקהל האורחים וכמובן שהגעתי למקום לבדוק מקרוב הן את ההיצע והן את המחירים.



רשת אנגוס מונה 4 מסעדות ו-4 חנויות מפעל והוקמה על ידי פאדי דבאח. ההתמחות של רשת אנגוס היא בבשר איכותי וטרי, כל נתחי הבשר לרבות המבורגרים, נקניקיות, וכמובן נתחי הבשר האימתניים מגיעים לחנויות המפעל היישר מהעדר הפרטי של הבעלים בגליל. הרשת הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.



החנות הינה חנות מפעל אשר תציע את מיטב הבשרים הטריים: בשר טלה, בקר, עוף והודו והכל במחירים נוחים מאוד.

חנות המפעל תהיה פתוחה לקהל הרחב 7 ימים בשבוע ותצטרף ל-3 חנויות המפעל :כרמיאל – המגל 16, טירה- בכניסה לטירה מכיוון כוכב יאיר, גן שמואל – מתחם גן שמואל בתוך סופר הדוכן ,ראשון לציון – מתחם חונים קונים .



אז כמובן שביצעתי רכישה גדולה במקום של מבחר בשרים כי הייתי חייבת להבין האם הבשר במקום איכותי בדיוק כפי שאני מכירה אותו ואכן היה מעולה (והמחיר סופר שווה).

הפעם הכנתי גולש מדהים, נימוח וטעים במיוחד שאתם חייבים להכין.

המצרכים:
2 בצלים פרוסים לפרוסות דקות
10 שיני שום חתוכות לקוביות
2 גזרים פרוסים לפרוסות עבות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
1 ק"ג בשר מספר 6 חתוך לקוביות
קופסת שימורים עגבניות מקולפות וקצוצות
תבלינים: פפריקה מתוקה בשמן, מלח, פלפל, מעט סוכר, אבקת מרק עוף , מי שאוהב כמון מוזמן להוסיף .


אופן ההכנה:
בסיר עם שמן זמן (בנדיבות) לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את השום כתוש ולערבב היטב, להוציא ולהניח בצלחת.
באותו השמן לטגן את קוביות הבשר עד שמשנה את צבעו, להוסיף את הבצל והשום ולערבב היטב, להוסיף את כל התבלינים ולערבב.
להוסיף את הירקות והעגבניות המשומרות, לערבב ולבשל על אש קטנה כחמש דקות, להוסיף מים עד לכיסוי ולערבב היטב, לבשל על אש נמוכה כשעה, מידי פעם לערבב קלות ולראות אם חסרים מים, במידה וכן להוסיף עוד מעט.

להגיש על מצע של פירה ולהתענג.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה