יום חמישי, 10 בספטמבר 2015

שלישי על הגג בערבי יפו - אוליב ליף


מסעדת אוליב ליף - מסעדת הדגל הכשרה של מלון שרתון בתל אביב בניצוחו של השף צ'רלי פדידה מציעה לנו הסועדים אווירה רומנטית, אוכל נפלא הכולל מאכלים שבשתלבים בהרמוניה נפלאה בין המטבח הים תיכוני למטבח הצרפתי ולאחרונה משיקים גם את ערבי שלישי- ארוחה נפלאה אל מול נופו המדהים של הים במרפסת עם אוויר נפלא ובריזה מטורפת, הוזמנו לערב בלוגרים לחוות את החוויה, לטעום מהמנות שמוגשות בערבי שלישי וגם קצת להחשף למנות המדהימות שהמסעדה מציעה.



החברה הייתה מצויינת, היין נשפך בנדיבות והמנות החלו לזרום לשולחן, אך רגע, חייבת לצרף לכם מספר תמונות של הנוף המרהיב שנשקף לענינו:



השף פדידה הרכיב תפריט מקורי המשלב בין חומרי גלם מקומיים, טריים, עונתיים ומשובחים עם טכניקות בישול צרפתיות וטאץ' אישי מבית אימא. שילוב זה, ושימוש במוצרים המקומיים האיכותיים, כדוגמת שמן הבית המשובח, המיוצר במסיק זיתים קטן בעין קדומים, שמפיק את השמן מזיתים סוריים – הם סוד הקסם של מסעדת אוליב ליף.

ראשית אתן לכם הצצה למקבץ מנות קטנטן המוגש במסעדה והוצג לנו להתרשמות:








אז כאמור , אנו הוזמנו לדגום את התפריט של ערבי יפו אשר מתקיימים בכל יום שלישי במרפסת המסעדה, התפריט מציע מגוון סלטי הבית - סלטים מרעננים , קלילים וטעימים- חומוס , חמוצים, סלט גזר מרוקאי, פלפלים, טאבולה ועוד:


במנות הבשריות נוכל להינות משווארמה טעימה במיוחד הנחתכת אל מול עיני הסועדים:






קבב ביתי ו/או חזה עסיסי- מוגש עם מגדרה (אני באופן אישי לא מחובבות העדשים כך שלא טעמתי אך שותפי לשולחן מאוד אהבו את המנה):



דג חריימה חריףףףףף וטעים (חבל שהוגש שהייתי כבר שבעה מידי אחרת הייתי נהנית לטבול את הלחם ברוטב הטעים):



הוזמנו לטעום גם ממבחר מנות שמוגשות במסעדה:

פילה פורל נהדר ונימוח, עם עקצוץ של רצועות פלפל חריף, מוגש קונפי עגבניות שרי, קוביות תפוחי אדמה פריכות,צילי ושום- מנה מצויינת, בשל העובדה שהגענו לטעום את מבחר המנות המנה המוגשת הינה חצי מנה מהמנה המוצעת במסעדה- ממליצה בחום:




"ספיחה ים תיכונית"- בצק שמרים עם בשר טלה טחון, צנוברים, טחינה וסילאן בליווי סלט ארוגולה- מנה מצויינת, הבצק קריספי והבשר נפלא יוצרים הרמוניה נהדרת:



פלטת בשרים- מדליוני פילה בקר וסטייק ורד הצלע- בשלב זה כבר היינו ממש מפוצצים ואני באופן אישי כבר לא הצלחתי להכניס כלום לפה אך שותפי לשולחן התמוגגו:





כמובן של פינוקי המתוקים לא הצלחתי לוותר והתענגתי על סופלה שוקולד מדהים, דים סאם מתוק- כיסוני שוקולד מאודים בבמבוק במילוי טראפלס שוקולד וברנדי, מוגשים בקונסומה פירות הדר, סורבה - הקינוחים מדהימים:



התפריט הנהדר והצוות המקצועי של המסעדה, ילוו אתכם בארוחה רומנטית אל מול שקיעה מרשימה, באירוע משפחתי חגיגי או בארוחת ערב עסקית ואלגנטית. במקום קיים חדר VIP פרטי, עם תפריט ייחודי, המתאים לאירועים בסדר גודל של עד 30 משתתפים.



הירקון 115 , מלון שרתון, תל אביב


טלפון: 053-9439010
פקס: 03-5233322

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה