יום חמישי, 10 בספטמבר 2015

זוגלובק מציגה חזרה לבית הספר עם פסטרמה זוגלובק דלת שומן ועשירה בחלבון


זוגלובק מציגה חזרה לבית הספר עם פסטרמה זוגלובק דלת שומן ועשירה  בחלבון




תחילת שנת הלימודים החלה ואצלי בעיית ארוחת העשר שוב עלתה על הפרק, יש לי ילד בן תשע אשר הוא ואוכל ממש אבל ממש לא חברים ועל כן אם הוא כבר מסכים לאכול חשוב לי שיכיל את כל אבות המזון, יהיה בריא ומזין.

בכריך לבית הספר אני משתדלת לגוון ועל כן יש לנו מערכת כריכים לכל יום בשבוע, בכריך אני משתדלת להשקיע, ירקות חתוכים, שקית פירות, ממרחים טעימים שאני מכינה מבעוד מועד , פתקית קטנה ו/או מדבקה ליום טוב/נשיקות ולעיתים אף הפתעה קלילה וטעימה.

מאחר והכריך הינו רכיב מרכזי בתפריט היומיומי של הילדים אני משתדלת שלפחות פעמיים בשבוע הכריך יהיה עם פסטרמה (בדבש טהור מועדפת על הילדים).


סקר שבוצע ע"י מכון המחקר שילוב במדגם ארצי אקראי ומייצג בקרב 504 גברים ונשים, הורים לילדים בגילאי 6-18, עולה כי:
88% מהילדים אוכלים כל יום כריך בעיקר במהלך שעות הלימודים בבית הספר
הכריכים הפופולריים ביותר בקרב ילדים הם ביצה/ חביתה, גבינה צהובה, ממרח מתוק (כמו שוקולד), גבינה לבנה, חומוס וכריך פסטרמה.
בקרב בני נוער (12-18) יש עלייה בצריכה של כריכים עם פסטרמה בהשוואה לילדים (8-12). בני הנוער בגיל הזה, צורכים יותר חלבון בעיקר אחרי פעילות גופנית מתוך צורך ומתוך מודעות.

סנדביץ' מבחינת ההורה הוא הרבה יותר מאוכל. מדובר ב"אהבה ארוזה בלחם". חשוב להורה לתת לילד שלו משהו מזין ומשביע לבית הספר כדי שישמור על הריכוז שלו לאורך כל היום. להורים חשוב לספק תזונה הולמת בגילאים אלו שחשובה לגדילה והתפתחות תקינים של הילדים. לקראת החזרה לבית הספר, זוגלובק השיקה מתחם תוכן ומשחקים באתר שלה בקישור:http://bit.ly/1DMlpnj שכולל:

פעילות גולשים לבחירת סט המדבקות המועדף עליו לכריך לבית הספר
מערכת שעות לילדים להדפסה ולצביעה
מערכת כריכים לתלייה על המקרר
טיפים, כתבות לתזונה בריאה בבית ספר ומתכוני כריכים עם פסטרמה לבי"ס

מתכון זוגלובק לכריך בי"ס– פיתה טוסט עם שני סוגי פסטרמה

רכיבים (ל- 5 מנות):

1חבילה פסטרמה ברביקיו "דק דק דק" של זוגלובק
1 חבילה פסטרמה דבש "דק דק דק" של זוגלובק
2 כפות מיונז
1 כף קטשופ
5 פיתות טריות
3 עגבניות פרוסות דק
2 מלפפונים חתוכים למקלות
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
1 גזר קלוף וחתוך לפרוסות דקות

אופן ההכנה:
מחממים את הטוסטר ל-180 מעלות.
שמים את הקטשופ והמיונז בקערה, ומערבבים לרוטב אחיד.
חותכים את הפיתות ומורחים אותן ברוטב, ומסדרים בהן 3 פרוסות פסטרמה מכל סוג.
שמים מעל הפסטרמה עגבניות, גזר ומלפפונים ומעבירים לטוסטר.
מחממים 2 דקות, ללא לחיצה, עד שהפיתה מזהיבה קלות, ומגישים מיד.


מתכון זוגלובק לכריך פסטרמה טעים לילדים לארוחת בית הספר

רכיבים:
5-6 פרוסות פסטרמה תבור של זוגלובק 1% שומן (מהמעדנייה או מאריזה)
1 עגבניות חתוכה לפרוסות
2 עלי חסה
כף מיונז / מיונז דל שומן
1 לחמנייה מקמח מלא

אופן ההכנה:

חוצים את הלחמנייה לשני חלקים. מורחים על התחתית שכבה דקה של מיונז
מניחים את עלי החסה ואת פרוסות העגבנייה.
מסדרים מעל את פרוסות הפסטרמה ומכסים בחלק השני של הלחמנייה.


סדרת מוצרי הפסטרמה של זוגלובק הדלות בשומן ועשירות בחלבון (נמכרות באריזות או במעדנייה במשקל) : פסטרמה הודו צלויה על לבנים, פסטרמה הודו ברביקיו, פסטרמה הודו בדבש טהור, פסטרמה תבור, פסטרמה חזה עוף מעושן/ ברביקיו וסידרת מוצרי דק דק דק שכוללת: פסטרמה בדבש טהור, פסטרמה ברביקיו, פסטרמה חזה ופסטרמה חזה בקר.

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה