Cameo- מסעדה חדשה ובר פתוח
מרעננת את מתחם התחנה בת"א
לאחרונה הוזמנו לאירוע השקת מסעדת Cameo - מסעדה חדשה עם מטבח ים תיכוני מודרני אשר נפתחה לאחרונה במתחם התחנה בתל אביב ומציעה חווית בילוי ייחודית, שמקבלת השראה מהעולם הקולינרי ועולם הלילה גם יחד.
Cameo מביאה לתחנה אוירה חדשה ורעננה. מהמסעדה דרך הלאונג׳ בר ואל המרפסת הפתוחה - הבילוי בקמאו הוא חוויה תל אביבית רב חושית של קולינריה משובחת ואנרגיה שזורמת מכל פינה. מהכניסה למסעדה, הקווים העגולים והעיצוב המוקפד, מחבקים את המבקר במקום ומושכים אותו פנימה, דרך קיר הבקבוקים המרהיב, הספות המעוצבות, תקרת התמונות המהפנטת ועד לחלל השירותים המעגלי - המקום משדר סקס-אפיל מאופק ואלגנטי. הקמאו מציע 4 ברים שונים ומעוצבים להפליא- שניים בחלל המסעדה ושניים בחצר הכוללת בר חיצוני מרכזי ועגול המהווה מקום מושלם לדרינק עם חברים, ובר נוסף ארוך במרפסת הלבנה והקלילה שנותנת לאורחים הזדמנות ליהנות מהשמיים הפתוחים ובריזת הים הסמוך.
התפריט נבנה על ידי השף אריק ווקיל (ננה בר) וכולל מגוון מנות מהמטבח הישראלי והים תיכוני החדש, המבוססות על מתן כבוד לחומרי גלם האיכותיים ביותר, המנות מוגשות באלגנטיות, בנדיבות וטעימות להפליא.
אז שנצא לדרך?
טרטר טונה עם שאלוט, אגוזי בונדוק, ויניגרט צ'ילי ועשבי תיבול טריים - מנה פרשית מאוד, טעימה, קלילה:
סלט פפאיה עם שורשים, פפאיה, בוטנים, נענע, כוסברה - סלט מדהים עם עקצוץ של חריפות, כל ביס עונג של שילוב טעמים מופלא- אל תוותרו על הסלט הזה:
קרפציו פילה בקר- קוויאר בלסמי, קוביות אננס, עלי רוקט ופרמז'ן- אנחנו מאוד אוהבים לאכול קרפציו ויצא לי כבר לאכול המון קרפציו, אך חייבת לציין את המנה הזו לטובה, הקרפציו איכותי מאוד, טעים ושילוב הקוויאר, אננס, קונפי שום, עלי רוקט והפרמזן יוצרים שילוב מדהים- ממליצה בחום:
בורטה טרייה- גבינת בורטה, עגבניות שרי צבעוניות, זיתי טאסוס, שאלוט, בלסמי ובזיליקום- מודה, עד היום לא טעמתי את הגבינה הזו והיא טעימההההההה, ממש פספוס, שילוב הסלט עם מבחר העגבניות, הזיתים, התיבול יוצרים סלט חלומי:
ריזוטו פיטריות כמהין, מנה זו לדעתי מתאימה לאוהבי הכמהין בלבד היות והטעם מאוד דומיננטי:
פילה מוסר- עסיסי ונימוח, על קרם שורש סלרי, כרוב צלוי, תרד ובצלצלי שאלוט חרוכים, וינגרט שמיר - הדג עסיסי מאוד, מונח על כרוב צלוי שביס משולב בן השניים יוצרים חגיגה קולינרית בחיך ;
פילה בקר עם גראטן , בטטה וסלק בציר בקר- הפילה איכותי מאוד, את הגראטן קצת פחות אהבתי אך המנה לכשעצמה מצויינת:
קינחנו בקינוחי הבית הנפלאים שוקולדים ופרשים מאוד:
ממליצה בחום, אנחנו עוד נחזור!!
מאחורי ה- Cameo עומד איש העסקים אושרי גבאי, העומד בראש אחת מקבוצות חיי הלילה והמסעדנות המובילות בישראל.
על התכנון והעיצוב של המקום אחראים שחר וייס וניר רן, אשר בחרו להעניק למקום מראה בהשראת תקופת הרוקוקו. תקופת הרוקוקו (מאה 18) התאפיינה בחופש יצירתי ומחשבתי והלך הרוח היה של נועזות ופריצת גבולות בשילוב של הומור עצמי ורצון ליצור דברים חדשים. החלל המרכזי של המסעדה נחצה ע"י קו מעוגל וזורם שעליו מוצגות תמונות ברוח התקופה. בדים בגוונים של בורדו יין, קירות בטקסטורה מוזהבת ומסגרות הברונזה בשילוב גופי תאורה קריסטליים מעוצבים המפיצים תאורה "חמה" מעניקים מחד תחושה יוקרתית ומהודרת אך יחד עם זאת ביתית נעימה ומזמינה.
חצר המסעדה, צפויה להיות המרענן הרשמי של תל אביב בחודשי הקיץ, משמשת כלאונג' פתוח וקיצי ומרוצפת דק עץ, בו נטעו עצי זית. החצר כוללת ספות וכורסאות ישיבה מזמינות, מעליהן אפריונים המעניקים תחושת פרטיות.
התכנון והעיצוב של - Cameo הינו חדשני, נועז ולא מתבייש למתוח את הגבולות. שימוש במגוון של חומרים טקסטורות וצורות שיחד יוצרים הרמוניה לא שגרתית כזו שלא מגלה את הכל בפעם הראשונה..
פירוש השם קמאו נלקח מעולם הקולנוע ומתאר הופעה חטופה של כוכב ידוע או במאי בסרט, כמו שעשו היצ׳קוק, ספייק לי וטרנטינו. בחירת השם מתקשרת לאווירה במקום - אווירה אינטימית, זורמת ומעוצבת, עם שלל הופעות אורח שמפתיעות את האורחים ומוסיפות לחווית הבילוי ב Cameo מציע שילוב מרתק בין מטבח קולינארי משובח, לאונג׳ בר, הופעות חיות וישיבה נעימה במרפסת החיצונית, תחת כיפת השמיים.
Cameo מתחם התחנה, תל אביב. שעות פעילות:
ב-ש -19:00 -אחרון הלקוחות
טלפון להזמנות 03-558-9855
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה