יום חמישי, 10 בספטמבר 2015

שניצל תרד ושניצל ברוקולי מרכיבים ביתיים בלבד

שנת הלימודים החלה ועימה הטרדות בנושא התזונה, כל יום אני שוברת מחדש את הראש מה להכין לילדים כריכים לבית הספר ומאידך ארוחת צהריים, חשוב לי שילדי יקבלו את כל אבות המזון, יאכלו מזון בריא ומזין , עם כמה שפחות חומרים משמרים וצבעי מאכל והכי חשוב אוכל ביתי.
אז בסופ"ש מכינה מטעמים רבים ובאמצע השבוע מגוונת עם תוספות ולעיתים מכינה להם שניצל טבעול, אך חשוב לדעת כי שניצל טבעול עבר מהפכה ומהיום עשוי מרכיבים ביתיים הלקוחים מהמטבח הביתי שלנו: ירקות, קמח חיטה, פירורי לחם, חלבון ביצה, חלבון חיטה, שמן קנולה ותבלינים.

לאחרונה כתבתי על כך בקטגוריית שניצל התירס ולאחרונה טבעול משיקה גם שניצל תרד ושניצל ברוקולי.



המהלך המתמשך של טבעול מצטרף למגמה הבינלאומית לצמצום רשימת הרכיבים של מוצרי מזון והנגשת המידע אודות הרכבם התזונתי. רשימת הרכיבים של שניצל התרד ושניצל הברוקולי החדשים תתנוסס בבולטות בחזית המוצר, באופן ברור פשוט וקל להבנה.



מעבר לשינוי במתכון , הערכים התזונתיים של השניצלים נשמרו ואף שופרו והטעם נשאר מצויין כתמיד.
המתכונים החדשים העלו את כמות התרד והברוקולי ובקביל הופחתה כמות הנתרן.



טעיםםםםםם לנו בצלחת!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה