יום שבת, 26 בספטמבר 2015

צלי כתף נימוח וטעים במיוחד











המצרכים:

כתף מספר 6

2 בצלים גדולים פרוסים דק

סלסלת פיטריות טריות פרוסות

10 כפות רוטב בסיסי של אוסם

תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, מעט כורכום

t-align: center;">


אופן ההכנה:

לבשל את הבשר במים כחצי שעה עם גרגירי פלפל, עלי דפנה וסלרי.

לסנן, לקרר ולפרוס לפרוסות בינוניות.

בינתיים בסיר לטגן בצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הפיטריות ולטגן קלות, להוסיף את הרוטב הבסיסי מבית אוסם  (שאגב בהזדמנות זו חייבת לספר כי אני משתמשת בו המון והוא מעניק לתבשילים ניחוחות וטעמים נפלאים), תבלינים וכוס מים רותחים.

להוסיף את פרוסות הבשר ולבשל כ-45 דקות.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה