יום חמישי, 4 בינואר 2018

סטייק פרמיום פרוס דק דק שמכינים במחבת תוך דקה



סטייק פרמיום פרוס דק דק 
שמכינים במחבת תוך דקה
עוד בשורה מסדרת הבשר הדרום אמריקאית של בלדי, המוזילה משמעותית את מחירי הבשרים בישראל 


אצלי בבית יש 4 קרניבורים לא קטנים, יכולים כל היום לאכול בשר וכל פעם עלי לחפש הרפתקאות, רעיונות, מתכונים והפתעות חדשות- לפני כחודש הכרתי את הלהיט שמככב כל הזמן במטבחנו והוא  סטייק "מינוט" שמכינים במחבת תוך דקה, המזמין אתכם להתרגל לטעם ונוחות הכנה שלא הכרתם של חברת בלדי.

למעשה מדובר בפרוסות סטייק אנטרקוט דקיקות שאפשר להקפיץ על מחבת וליהנות מסטייק איכותי תוך פחות מדקה! למי שרוצה לגוון את התפריט, מומלץ להשתמש סטייק מינוט גם כתוספת לסלט אנטרקוט מוקפץ, הפתעה מרעננת בסנדוויץ' של הצהריים או כמנה עיקרית בתוספת טחינה והרבה פלפל חריף.

"סטייק מינוט" – נתח אנטרקוט דק פרוס המוגש באריזה מיוחדת, מגיע באריזה שומרת טריות של 300 גרם (12 פרוסות) של אנטרקוט איכותי ועסיסי העשוי מ-100% בשר בקר דרום אמריקאי מובחר, פרוס דק דק. כשרות רבנות עמק יזרעאל. 

מחיר המוצר 34.90 ₪ בלבד רשום באופן גלוי על גבי האריזה (תקרת המחיר המקסימאלי שניתן לדרוש עבור המוצר) . 

את המוצר החדש ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובנקודות המכירה המובילות בארץ ביניהם: מגה, יינות ביתן, טיב טעם, פרש מרקט, ויקטורי, יוחננוף, שופרסל, סופר קופיקס ,מחסני השוק ועוד.


מתכונים קלילים להכנת מנות מהירות עם המינוט סטייק של בלדי:

כריך אנטריקוט דרום-אמריקאי (מתכון ל-2 מנות)
מצרכים:
חבילת אנטריקוט פרוס דק בלדי
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לחמנית ג׳בטה או פרנה
תוספות מומלצות: מיונז, חרדל, רוטב צ׳ימיצ׳ורי, עגבניה, עלי חסה, פלפל חריף, ביצת עין או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. 

אופן הכנה: 
מחממים מחבת שטוחה לטמפרטורה גבוהה, מורחים את פרוסות האנטריקוט בשמן זית ומתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס. צולים את פרוסות האינטריקוט על המחבת למשך כ-30 שניות מכל צד. מומלץ לקלות את הלחמניה על מנת לקבל מרקם ״קריספי״. 
מורחים את הרטבים על הלחמניה, מוסיפים את פרוסות האנטריקוט ושאר התוספות ומגישים.



סלט ירוק עם מינוט סטייק בלדי:
מצרכים:
חבילת אנטריקוט פרוס דק בלדי
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לסלט:
עלי חסה
עלי רוקט
עלי אנדיב
נבטי אפונה
פרוסות צנוניות

לרוטב:
חצי כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
שן שום כתושה
כף חרדל
כף דבש
מלח ופלפל

אופן הכנה:
שמים בשייקר את מרכיבי הרוטב ומערבבים לקבלת רוטב אחיד. שמים בקערה גדולה את הירקות לסלט ומתבלים ברוטב שהכנו. מחממים מחבת שטוחה לטמפרטורה גבוהה, מטפטפים שמן זית על המחבת ומתבלים את פרוסות האנטריקוט במלח ופלפל. צולים את הפרוסות על המחבת למשך כ-30 שניות מכל צד. מניחים את פרוסות האנטריקוט על הסלט.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה