יום שני, 29 בינואר 2018

קפרזה חלומית עם גבינת מוצרלה של נעם

לנסיך בן השש קוראים נעם וכל פעם שאנו בסופר מיד קונים את סדרת הגבינות של טרה- "נעם"- כך הוא אוכל ביתר התלהבות ואני מרוצה.
הפעם ממש רגע לפני ארוחת ערב בה בעת אנו מתלבטים אודות סגנון הארוחה דפק לו השליח בדלת ובידיו צידנית עמוסת גבינת מוצרלה נעם- גבינה חצי קשה מ-100% רכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים- בו באותו הרגע נפלה ההכרעה, ברור שארוחה חלבית- כזו שעשירה בטעמים ובמוצרלה.

אז ראשית הכנתי קפרזה כי כולם כאן אוהבים מאוד, דרושים רק 5 מוצרים ויש לכם מנת פתיחה מרשימה במיוחד:

המצרכים:
חבילת מוצרלה נעם
עגבניה בשרנית גדולה
בזיליקום טרי
שמן זית
רוטב בלסמי

אופן ההכנה:
לפרוס את העגבנייה ולהתחיל במלאכת הרכבת המנה.
לסדר שכבות עגבנייה, מוצרלה ושוב עגבנייה , מוצרלה.
מעל הכל לפזר עלי בזיליקום טריים.
מעל לזלף בעדינות רוטב בלסמי ושמן זית, אם אוהבים ניתן לפזר מעט מלח גס.


לאור ההצלחה בסדרת נעם, סדרת הגבינות הצהובות מ-100% רכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים, טרה מרחיבה את הסדרה ומשיקה גבינה מיוחדת נוספת: מוצרלה נעם, גבינה חצי קשה העשויה מ-100% רכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים.

מוצרלה נעם, שואבת את סגנונה מהגבינות האיטלקיות המסורתיות. מוצרלה נעם הינה בעלת גוון צבע קרמי בהיר וטעמה חלבי ועשיר והיא מתאימה לשימושים רבים. מוצרלה נעם הופכת כל כריך, טוסט או פיצה לעשירה יותר ויוצרת עניין בכל ארוחה.

גבינת מוצרלה נעם פותחה במחלבת טרה, מחלבה מהמתקדמות בעולם בתהליך פיתוח ארוך ומוקפד שבסופו התקבלה גבינת מוצרלה מרכיבים טבעיים בלבד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה