יום שבת, 13 בינואר 2018

לזניה שלא תפסיקו לנשנש


יש מאכל אחד שתמיד אבל תמיד ישמחו לקבל אצלי בבית וזו לזניה- זה פשוט להיט אצלינו! אין אחד שלא זולל בהנאה מרובה - הן המבוגרים והן הילדים- זה פשוט טעים!!

אז נחסוך במילים וייאלה הפשילו שרוולים והצטרפו אלי למטבח:

המצרכים:
עלי לזניה מוכנים 
1 גביע קוטג
1 גביע גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
100 גרם גבינת גאודה מגורדת
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
2 ביצים
4 עגבניות מגורדות
רסק עגבניות קטן מבית מאסטר שף
2 כפות רוטב פסטו
מלח, פלפל, אורגנו
שום כתוש
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת נוספת לסיום
חצילים מטוגנים
פיטריות טריות חתוכות
בזיליקום קצוץ


אופן ההכנה :
מטגנת את השום כתוש , מוסיפה את העגבניות, רסק עגבניות, רוטב פסטו מעט מים, תבלינים ומערבבת היטב- זה התערובת האדומה.

התערובת הלבנה: מערבבת את כל הגבינות מלבד 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת שתשמש כסיום ללזניה,מוסיפה את הביצים, מוסיפה תבלינים.

משמנת תבנית מרובעת, מסדרת שכבה של עלי לזניה, מעליה שכבת רוטב אדומה, מעל חצילים, פטריות, זיתים ומעל שכבת רוטב לבנה , גבינת פרמזן.
ואז שוב אותו דבר שכבה נוספת מכל דבר ובסוף מסיימת עם 100 גרם גבינת גפרמזן מגורדת

לתנור בחום בינוני כארבעים דקות.

בתאבון ובהצלחה.



הפעם בחרתי להשתמש ברסק עגבניות מבית מאסטר שף אשר מכיל 100% עגבניות איטלקיות, ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר.


המותג הקולינארי מאסטר שף ממשיך להתרחב ומשיק סדרת פרמיום של רכז ורסק עגבניות איטלקיות: 100% עגבניות איטלקיות, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים. 

העגבניות האיטלקיות מוכרות בטעמן ובאיכותן. הן נקטפות מהשדה בשלהי חודש אוגוסט, שיא עונת העגבניות באיטליה, כאשר העגבניות אדומות, בשרניות ועסיסיות. תוך שעות ספורות הן נארזות בכדי לשמור על האיכות והטריות של העגבנייה האיטלקית. 

האיטלקים אשר עושים שימוש נרחב בעגבניות כחומר גלם במטבח האיטלקי, מעדיפים לקנות עגבניות ארוזות בפחית מחוץ לעונה מאשר עגבניות בשוק, מכיוון ששיטת הייצור המוקפדת של העגבניות לפי מיטב המסורת האיטלקית, שומרת על הטעם הנפלא והערכים התזונתיים של העגבניות האיטלקיות. 

בשנים האחרונות לצד הטרנד הגובר של בישול מתמחה ושימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים ניכרת עלייה משמעותית בצריכה בישראל בעגבניות תוצרת איטליה. גם במטבח הישראלי, עגבניות מהוות חומר גלם מרכזי במבחר רב של מנות: שקשוקה, פסטות, פיצות, לזניות, מרקים ותבשילים שונים ועוד. הצרכן הישראלי מעדיף את טעמה העשיר והאיכות הבלתי מתפשרת של העגבנייה האיטלקית. 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה