הימים הינם ימי החופש הגדול, אם להודות באמת המטבח פעיל בהרבה יותר מיום רגיל ובדיוק לשם כך אני מחפשת נשנושים טעימים לילדודס, הפעם בוחרת להביא לכם את המיני בורקסים שהכנתי להם עשירים בטעמים שבשניות ספורות יחטפו מן הצלחת.
המצרכים:
חציל גדול חתוך לקוביות
2 גמבות חתוכות לקוביות
חבילת פסטרמה/חזה בקר - על אחד והעדפותיו הוא חתוכה לקוביות.
בצק עלים
אופן ההכנה:
לטגן את החצילים והגמבה בשמן עמוק.
לילה לפני להפשיר במקרר חבילת בצק עלים.
לערבב בקערה את קוביות ירקות המטוגנות, קוביות פסטרמה/חזה בקר, מעט מלח, פלפל, מי שאוהב ניתן ורצוי להוסיף מעט ממרח פסטו או עריסה.
לרדד מעט את הבצק עלים, לפזר את המילוי, ליצור רולדה ולגלגל לפרוסות.
להניח במולטיקייק ולאפות עד להזהבה.
למי שאין ניתן להכין בתנור.
הילדים והמבוגרים התלקקו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה