יום שלישי, 29 באוגוסט 2017

כי בישול טוב מתחיל עם סכין איכותית

אני יכולה לבלות שעות רבות במטבח, מאוד אוהבת לבשל וליצור מטעמים, אך כולנו יודעים כי בישול טוב מתחיל עם סכין איכותית וטובה- סכין שף שיודעת לעבוד עם כל הפרודוקטים: ירקות, לחם, בשר ואף עגבנייה רכה.

הפעם אני בוחרת לשתף אתכם בסכין שף רב שימושית מבית סולתם יצרנית כלי המטבח המובילה בישראל- הסכין מיועדת למגוון רחב של שימושים החל מחיתוך ירקות ועד לחיתוך בשר.

הסכין בעלת להב עשויה ממקשה אחת של פלדה המיוצרת בגרמניה, הידית מעוצבת באופן ארגונומי ונוח המאפשר לנו עבודה של שעות במטבח וכל זאת מבלי שהידיים יתעייפו.



כמובן שיצאתי לדרך והתחלתי עם הירקות- רכים וקשים הכל נחתך בקלות וביעילות, כך גם נתחי עוף ואף בקר, לחם ולחמניות- הכל נוח, קל ויעיל.

אז מה בעצם הופך את הסכין לטובה, מוצלחת, נוחה ושימושית יותר מכל המתחרים?

חותרת עגבניות, ירקות, פירות, בשר, עוף, דגים, לחם ועוד.
הסכין משוננת עם חדות שנשארת לאורך שנים רבות.
להב הסכין מחושל ממקשה אחת של פלדה.
ידית האחיזה הינה אורגונומית למקסימום שליטה עם נוחות מירבית וכל זאת ללא החלקה.
אחריות מלאה לכל החיים.



וכל זאת במחיר מגוחך של 39 ש"ח בלבד.

ניתן להשיג ברשת חנויות "סולתם" ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות.

אין תגובות:

פרסום תגובה