יום שבת, 17 בדצמבר 2016

שבלולי פיצה וגבינות

ערב , כל השבת המסעדה הייתה פתוחה, בחיי, כל רגע מישהו אחר רעב, נכון הכנתי מלא אוכל ולשמחתי הרבה הכל נגמר (זה לעולם לא קורה), רגע לפני שאני קורסת כבר הנסיך שהסכים לאכול רק ארוחת בוקר פתאום בא אלי וביקש שבלולי גבינה, "באמת?" שאלתי, "בשעה הזו? אני מעולפת", "אבל אמא בא לי" הוא מנגד טוען ואני כאמא פולניה (לא באמת אך בהגדרה מאוד) הפשלתי שרוולים , הכנתי בצק וייאלה מתחילה להכין, רוצים גם. בבקשה מתכון מעולה: 

לבצק:3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
כוס מים

רוטב פיצה:לערבב בקערה:
2 קופסאות רסק עגבניות 
חצי כוס מים רותחים
כפית שום כתוש
מעט סוכר
מלח, פלפל,תבלין לפיצה

תוספות:זיתים
תירס
טונה ועוד העולה על רוחכם
גבינה צהובה
גבינת קרם שמנת עם עירית של תנובה

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשה את כל החומרים יחד ומשהה כחצי שעה בצד.
בינתיים מכינה את התוספות ואת הרוטב.
מחלקת את הבצק ל-3 חלקים, מרדדת היטב, מורחת גבינת קרם שמנת ומעל רוטב פיצה, מעל מפזרת תוספות וגבינה צהובה.

מגלגלת וחותכת לעיגולים, לאפות בחום בינוני כארבעים דקות, עד שמשחים יפה.

להגיש חם, בתאבון!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה