יום רביעי, 7 בדצמבר 2016

עוף בבלסמי ותפוזים- להיט

השבוע קיבלתי להתנסות אישית את רוטב הדבש ובלסמי בצל מבית יד מרדכי- רוטב המשלב בתוכו דבש וחומץ בלסמי להכנה מהירה וקלה של תבשילים- לדעתי מדובר בשילוב מעולה ומיד החלטתי על הכנת עוף לארוחת הערב, יצאתי לסופר רכשתי עופות טריים ויצאתי לדרך - עבודה של 5 דקות הניבה ארוחה מדהימה.

אז קדימה, להפשיל שרוולים ולצאת לדרך, רושמים את המתכון?

המצרכים:
8-10 חלקי כוף
כוס רוטב דבש ובלסמי בצל מבית יד מרדכי
חצי כוס מיץ תפוזים
ראש שום מפורק לשיניים קלופות
פרוסות תפוזים
פרוסות בצלים מ-2 בצלים גדולים
עלי רוזמרין 
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
לשטוף היטב את העוף ולהניח בקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולהניח בתבנית המתאימה לתנור פרוסות בצל, מעליהם מעט פרוסות תפוזים, את העוף מצופה היטב ברוטב, מעליו עוד פרוסות תפוז ועלי רוזמרין.

להכניס לתנור חם לכשעה על חום בינוני, בעשר דקות האחרונות להעביר לגריל להשחמה.

להגיש חם.



למי שלא מכיר את הרטבים המעולים של יד מרדכי ממליצה כבר היום ללכת לסופר ולהתנסות במוצרים , ניסיתי כמעט את כל הרטבים וכל אחד טוב מקודמו, הרטבים בסדרה מיוצרים מחומרי גלם משובחים , ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל ולמי שלא יודע הסדרה הנהדרת זכתה במוצר השנה בקטגוריית רטבי הבישול ובימים אלו משיקים רוטב חדש דבש ובלסמי בצל .



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה